Captain Marvel a tévében

Még egy TV-spot a Marvel első idei dobásához, amiben Brie Larson szuperhősnek áll.

Nagyon erősnek, öreg nőket verőnek.

13 hozzászólás a “Captain Marvel a tévében” bejegyzéshez

  1. Előre nők! Előre feminizmus! A férfiak gyengék, esendők, de majd MI NŐK helyre rakjuk az univerzumot!!!

    – KB ezek a gondolatok jutottak eszembe, akárhányszor megnézem a trailer-t vagy a képeket. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy lehet ekkora bullshit az egész. Nem vágom mikor áll már le azzal a Disney, hogy a nők feminizmusát hirdeti a legtöbb filmben az elmúlt 4-5 évben. Semmi gond nincs azzal, ha vannak meghatározó és erős karakterek, de ez már a ló túlzó oldala.

    Nem vagyok Disney hater és DC Fan, de inkább megnézek egy Wonder Woman-t, ott inkább elhiszem a dolgokat. Ez meg itt egy felfújt lufi.

  2. Ez egy képregényfilm, itt szupererővel bíró karakterek rohangálnak le-fel, az, hogy az illető nő vagy férfi, nem számít, mivel a nemi jellegtől függetlenül baromi erősek. Ez a film meg pont egy hihetetlenül “bika” karakterről szól, mi ezzel a probléma? Ha jól rémlik, az eddigi Marvel-filmekben minden nőt lezúztak a férfiak (az most nem idekeverendő, hogy a főgonosz kivételével mindenki túl szokott élni mindent).

    Btw, én férfiként élvezem a női zúzást a mozivásznon (bár igaz, hogy ez inkább a csihipuhi martial arts filmekben tetszik igazán).

    Ja, most direkt nem keverem ide a dízni többi filmmel elkövetett hülyeségeit.

  3. Szánalom lesz ez a marvel CGI.ökörség.Tiszta gagyi a csaj is.A szuperhős filmek immáron az egész mozifilm ipar képét formálják.2019-re gyakorlatilag kihaltak a szélesvásznú nagy költségvetésű történelmi filmek.Egy-egy kamarafilm még akad és néha egy Nolan-féle Dunkirk is bekamikázézik a mozikba,csak hogy aztán mindenki legyintsen rájuk.Miért is?Mert a szuperhős filmek szó szerint széttépték az emberek ingerküszöbét.a többség már unja azokat a filmeket,melyekben nincsenek repülő alakok,vagy fénykardos jedi párbajok,vagy valami hasonló CGI generálta ökörség.Sehol egy Interstellar,Gravity vagy egy jó,feszült thriller.
    Jó lenne ha nem törölnéd!szólás szabadsága van!!!

  4. Nincs baj a női szuperhősökkel szerintem…. én csak a Black Widow karakternél szoktam fogni a fejem….. hiszen neki semi szuperereje ha jól tudom, de mégis ütésálló. Neki minden filmben minimum 35-40 csontja kellett volna, hogy törjön az esésektől, ütésektől, stb amiket kapott. Hiszen lehet akármilyen képzett, de a csont és izomzata az egy 50kg-os női testfelépítés statikájával van megáldva, ami bizony nem bír ki 2-3emeletes zuhanásokat, meg 6-7 G-s (negatív/pozitív)gyorsulásokat. Ugyanez idegesít Sólyomszemben is……. 8 emelet zuhanás után ő megkapaszkodik valamiben…..aham addigra már kb. 140km/h-ra gyorsult tehát minimum a karjai leszakadhattak volna. Ez a két emberi karakter szerintem túl erősnek van beállítva fizikailag.

  5. Infinity War bossfight SPOILER:

    Mindenki lezúzva döglik jobbra-balra kivéve Marvelt és esetleg Romanov-ot.
    A macsó Thanos szomorkás de elszánt arccal készül bevinni a kegyelemdöfést, amikor Marvel valami elképszetően lehetetlen mozdulatsor végén megszerez-elvesz valamit/Romanov szerez meg valamit, és odaadja neki, és a következő pillanatban Thanos már csodálkozó/fájdalmas tekintettel térdel a (két) nő előtt legyőzve…ez a jelent persze jól ki lesz nyújtva és merevítve, hogy átjöjjön az üzenet: nincs az a pankrátor alkatú nagydarab férfiállat, aki modern nőkkel baszakodhat…

    SPOILER vége.

  6. Scorpion82: Az a poén, hogy szinte biztos, hogy olyasmi lesz, hogy Thanos megtörve, térden állva lesz Cpt Marvel előtt.

    shanus: Egyetértek veled. És hogy miért érezhető tényleg ez? Mert a Gyűrűk Urában amikor az egyetlen nő a csatatéren legyőzi a Boszorkány Nagyurat, egyáltalán nem tűnt feminista pillanatnak, inkább egy badass nőt láttam. Na így kell csinálni!

  7. 1.

    A képregényekbe is női karakter, akárcsak wonder women. Az egyik rendben van, a másik nem tetszik. Érdekes a logikád.

  8. a végén az a hangsúly az “I’m gonna end it”-en olyan mintha egy plázapi€$@ mondaná. még megfélemlíteni is csak nyafogva tud?:D

  9. A Marvel eddig ügyesen kerülte a direkt politikai üzeneteket, még a Black Panther is elég óvatos volt ezügyben és a legtöbben a kultúrális dolgokat inkább csak azért látták bele,mert bele akarták. Erre vigyázniuk is kell, mert olyan országokban is el akarják adni, ahol nem vevők pl a feminizmusra. Szóval nem hiszem, hogy túl lesz tolva, inkább csak WWsen belemagyarázva, ahol erre van igény. Ezzel a filmmel a főbb probléma egyik fele, hogy Carol Danvers a képregényekben az egyik legellenszenvesebb két dimenziós karakter. Ami önmagában nem lenne gond, a Marvel eddig is magasan tett a karakterek képregényhűségére, szóval ezt javíthatják. A probléma másik fele, hogy ez a szinésznő valahogy eddig nem sikeresen adja a legerősebb szuperhőst. Azt az i’m gonna end it mondatot remélem újraszinkronizálják vele.

    Más: az Aquaman poszthoz miért nem lehet hozzászólni? Pedig nem semmi köröket fut a pénztáraknál. Redditen már arról értekeznek, vajon többet hoz e mint a Civil War. Ami, ha nem is lesz meg, már eleve az durva, hogy komolyan felmerülhet, hogy az első Aquaman film sikeresebb lehet, mint az Avengers lite.

  10. “Nem vágom mikor áll már le azzal a Disney, hogy a nők feminizmusát hirdeti a legtöbb filmben az elmúlt 4-5 évben. ”

    ezt az MCu kapcsán elég vicces :D

  11. ja, ott speciel nem sokat érzékelek ebből. scarlett widow röhejes mikor mindenkit megver xd de azon túl, izé, nemtom. ja és ez a film meg fontos lesz a főszálhoz, mi? üsse kő, megnézzük majd

  12. 11.

    Miért lenne vicces? Kérlek fejtsd ki.

    7.

    Ki mondta, hogy a képregényekben nem nő? Személy szerint a TE logikáddal nem tudok mit kezdeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.