Heti mozibemutatók: január 3.

Új év, új filmek a régi mozikban. Eléggé érdekes a kínálat, úgy tűnik itthon nem akkora temető a hónap, mint odakinn.

 • Végtelen útvesztő (Escape Room) – a szabadulószobás horror.
 • Mindenki tudja (Todos lo saben) – hiába Javier Bardem és Penélope Cruz, na meg az oscar díjas rendező, ez valahogy mégsem érdekel.
 • Madeline a mélyben (Madeline’s Madeline) – WTF film a hétre? Szerintem lesz róla írás.
 • Kezedben a sorsord (Au bout des doigts) – francia.. vígjáték? Egy tehetséges zenésznek és a mentorának története.
 • Creed II – az örökség II?
 • A tanítónő (The Kindergarten Teacher) – Maggie Gyllenhaal gyereket rabol?
 • Asterix: A varázsital titka (Astérix: Le secret de la potion magique) – egy jó Asterix-film?
human
írta
2019. 01. 03. 15:52
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 3.” bejegyzéshez

 1. Lehet tudni, hogy a Creed II-t miért csak szinkronosan vetítik mindenhol? Ennyire nincs igény legalább 1-2 feliratos vetítésre, vagy csak én siklottam át rajta?

 2. Hát azért ez botrány szerintem, hogy az ember elmenne moziba megnézni egy adott filmet,jelen esetben a Creedet és még csak eredeti hangos verziót sem adnak csak azt a rohadt szinkronosat. Csak remélni tudom nem lesz ez tendencia és pl az új Tarantino film lesz eredeti hanggal.

 3. Cinemában elméletileg Péntekenként van este 10kor az OV verzió.
  Kb én másfél éve hisztizek a feliratok miatt és röhej, hogy van vagy 15 forgalmazó itthon és egyik sem igényli..btw témára térve én bajban vagyok, mert megint nem tudom mit nézzek a moziban. Creed első részét szeretem, de most valahogy nincs hangulatom rá. Eh pedig kéne valami, kb 1 hónapja nem volt mozi..

 4. Csak a Creed II a héten! Rocky rulez!

  A Madeline a mélyben már csak az előzetese nyomán is érdekel, meg a Sundance sikere miatt, de azt majd hónap vége felé nézem.

 5. Énis csalódottan foglaltam le a jegyet, mikor láttam, hogy nincs eredeti nyelves verzió… és be is igazolódtak a félelmeim. Akármennyire is tetszett a film, a szinkron szerintem borzalmas volt.. reménykedtem még a film kezdése előtt, hogy Gesztesit nem tartották meg az első rész óta Rocky szinkronhangjának, de sajnos maradt…

 6. Escape Room lecsúszott. Aki bírja az ilyesmit és nem vár túl sokat annak egyszeri kikapcsolódásnak megteszi. Nyilván nem ér fel egy Exam-hez vagy egy jobb Saw részhez, de az elmúlt évek szabadulószobás felhozatalából ezt a legérdemesebb megnézni. (Ha valaki imdb-n keresne rá akkor ne tévessze meg, hogy a 2017-es Escape Room alatt is az új film előzetese lett bepakolva véletlenül)

 7. Mindenki tudja is lecsúszott. Kevés vászonnal de fullon teli termekkel muzsikált a hétvégén, én még sem ajánlom a mozis megtekintését. Teljesen feleslegesen van 132 percig húzva és még csak igazi meglepetéssel sem szolgált. Szóval nem véletlenül volt nem spoileres az előzetes… Úgy se kell sokat várni a dvd megjelenésére.

 8. Escape Room: nekem kellemes csalódás volt, elnézegettem. Voltak benne kifejezetten ötletes megoldások, jó zenei blokkok. Aztán az ilyen tipikus szabadulószobás filmek végéhez közeledve mindig elkezd rettegni az ember, hogy atyám, hová fog ez kifutni, aztán vagy téped le az arcod, vagy legyintesz, vagy mosolyogsz egy jót. Kikapcsolódásra tökjó volt.

  Bezzeg a Mindenki tudja. Hu baszki. Engem totál megvezettek, átvertek, becsaptak a legelső előzetessel. Totál másra számítottam. Ezt is elnézegettem full teltház, játékidő ellenére is, de moziban megtekintésre én sem ajánlom. Penélope még mindig nagyon szép, de a karaktere nagyon nem kap mozgásteret és maga a sztori sem éri meg a ráfordított 4-5 órát. Kár érte, pedig nagy reményeket fűztem hozzá :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.