Johnny Depp hiányával 90 millát spórolnak a Pirates soknál

Hányadik rész is lesz a következő Pirates of the Caribbean, hatodik? A lényeg, hogy mostanra már mindenki tényként kezeli, hogy Depp nélkül folytatódik a kalózos franchise. Meglátjuk?

A Forbes a napokban levezette, hogy a producerek 90 milliót spórolnak a -Depp során. A kérdés persze az, hogy mire lesz képes a Pirates nélküle, ha már vele is lefelé tartottak a bevételek, bár még mindig eleget hoztak, és az 5. is elfogadható sikernek számít.

A Disney megfogalmazása szerint a felfogadott, a Deadpoolért felelős Rhett Reese és Paul Wernick seggberúgja majd a franchiset, ezzel kelti életre.

Érdekes amúgy, hogy az egyik problémának azt emlegetik, hogy Depp túlzottan beleszólt az 5. rész forgatókönyvébe, közben a Deadpool első része tuti egy bizonyos színész beleszólása miatt nőtt feljebb, mint gondoltuk volna.

14 hozzászólás a “Johnny Depp hiányával 90 millát spórolnak a Pirates soknál” bejegyzéshez

  1. Szerintem Pirates 6-nál de a “soknál” szóval kezelte inkább. :)

    Amúgy simán lehet nélküle is jó…nem kell mindig temetni egy filmet mert kilép a főszereplő. Sok másik tud még beöltözve bohóckodni. Sztori legyen érdekes meg akár cliffhangeres a vége és mehetnek sokáig.

  2. Akár írhatnak is jó karaktert a helyére, de kérdés, hogy mit tudnak majd ezzel kezdeni, mert a frenchise teljesen össze van nőve Deppel szerintem. Nehéz dolguk van.

  3. Ezzel csak akkor lesz gáz, ha egy Jack Sparrow klónt fognak bevetni. Valami gyökeresen eltérő karakter kell, fel mernék tenni rá egy kis lóvét, hogy női főszereplő lesz.

  4. közben a Deadpool első része tuti egy bizonyos színész beleszólása miatt nőtt feljebb, mint gondoltuk volna

    Najo de tegyük hozza hogy 1.: az az ember Ryan Reynolds volt akinek kozismeren jo a humora szemben Deppel aki kozismerten nem kaloz :D
    2.: raadasul Reynoldsnak a Deadpool szerelemprojektje volt hosszú evek ota

    En kivancsi vagyok milyen lesz Depp nelkul, es en sem lepodnek meg ha noi főszereplot talalnanak a helyere

  5. Első 3 jó volt még le is volt zárva a 4 meg 5 izzadságszagú bőrlehúzás. Tök fölösleges de sajnos ezen kívül k#rvára nincs semmilyen kalózos ip szal ez van ezt kell szeretni.

  6. Számomra akkor Depp nélkül vége.
    Vicc ami ma folyik.
    Női fsz garantált,férfiverés stb.ez lesz karib 6.tehar maris láttuk.

  7. Depp nélkül csomó nézőt fognak veszíteni az fix.
    Ha emlegetni fogják ezt a film sorozatot továbbra is Johnny Depp fog eszembe jutni.
    Így is – úgyis bőr lehúzás.
    Ez van. ☯

  8. Human ha Robert Downey jr 50 misi per marvelfilm akkor Deep hogy kerülhet ennyibe? Ez kamu.

  9. Ha jól tudom, Depp előtt soha nem volt egy Disney filmszereplő Oscar-ra jelölve…és akkor kihagyják….járt utat a járatlanért? Kemény fa….

  10. Szerintem is zseniális megoldás, de jobb lenne akkor már, ha bele sem fognának a 6. részbe, úgy sokkal többet spórolnának. :-)

    Az egész sorozatot J.D. vitte a hátán, sőt Jack Sparrow-t is ő alakította olyanra, amilyen, amiért az első részben ki akarták rúgni és lecserélni, még mielőtt kiadták volna a filmet.
    Aztán nem csak hatalmas sikere lett, de J.D.-t oscar-ra jelölték érte.

    Én úgy gondolom, hogy őt mindig is ki akarták paterolni, és az elmúlt évek botrányai kapcsán, most meg van az indok.

    Nélküle pedig, tuti halál lesz a következő rész. Ahhoz azért le kellene tenni valamit az asztalra, hogy egy ismeretlen főszereplővel sikeres legyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.