Ide szálltak le az űrlények

Egy térkép arról, hogy USA-n belül milyen területeket imádnak az űrlények. Vagyis pár filmben melyikeket kedvelték a legjobban. Katt rá.

human
írta
2019. 01. 06. 16:25
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Ide szálltak le az űrlények” bejegyzéshez

 1. Hiányérzetem van, nagyon szegényes ez a térkép, pl a Függetlenség napja 1-2 hol marad? Meg Csillagember, Monsters vs Aliens, UFO, meg a többi száz…

 2. A függetlenség napjában nem szállt le űrhajó. Csak földközelbwn tartózkodott. A lezuhanás pedig nem leszállás sztem

 3. pracsa: Akkor a Blob sem a legjobb, mert ott is lezuhant. Ennyi erővel Roswell is lehetne.

 4. Lool, én most tudtam meg, hogy a Lilo és Stich űrlényes téma :D Azt hittem, egy őslakos amerikai kislány kalandja egy lila izével.
  Valamiért kimaradt a gyerekkoromból, de ha jó, egyszer mindenképp pótolom. :D

 5. pracsa: Hogy ne szállt volna le, még el is kezdtek fúrni. A 2. részben pont az volt a poén, hogy akkora volt az űrhajó, hogy az egész Atlanti-óceánt befedte. A Cloverfieldben meg semmilyen űrhajó nem szállt le, akkor mit is keres a képen? A Signs-ban sem tudjuk, hogy leszálltak-e vagy csak teleportáltak. Viszont ha már a Cloverfield rajta van, akkor a Cloverfield Lane-nek is rajta kéne lennie. Fos ez a térkép úgy ahogy van.

 6. lehet én vagyok hülye, de idetartozhatnának olyanok is mint a Transformerek, vagy a Bosszúállókból a Chitaurik vagy maga Thor, Pókember 3ból Venom szimbióta is.

 7. speedster: Pontosan. Ha már Marvel, akkor DC is legyen, Man of Steel ugye. Meg ha már rajta van a Predator 2, akkor hol marad az AvP2 és a The Predator? Star Trek First Contact?

  Meg ha jól emlékszem, akkor a Super 8-ban is lezuhant, oszt mégis rajta van.

  Ja meg mindenki kedvenc szcientológus sci-fije, a Battlefield Earth is hiányzik XD

 8. Gunslinger: én is írtam volna Smallville-t, de a legjobb tudomásom szerint fiktív hely :D

 9. Gunslinger

  A Battlefield Earth hiányzik?
  Szerintem senkinek nem hiányzik az a film :)
  Amúgy meg ha már Lilo & Stitch, akkor hol marad a Home? Ebben a témában szerintem sokkal jobb animációs film mint a Lilo.

  Ez a lista összehányt, pedig az ötlet jó lenne, de még helyesen sem tudott mindent leírni a készítője: mi az a “Coyboys”? :)

 10. Nah, Man of Steel-t valóban benéztem, látszik, hogy nem vagyok nagy DC fan, Gotham-et még vágom azért, de a többi az asszem valid. :)

 11. Gunslinger: az első rész idején leszálló hajó Afrikában szállt le és ott kezdett fúrni, a nagy anyahajó pedig az Atlanti óceánra. Egyik sem az Egyesült Államok területén található :)

 12. zolij: Határozottan emlékszem, hogy a 2. részben mikor a nagy anyahajó leszállt, akkor az egyik “lába” a Fehér ház kertjében landolt, még a háztetőn a zászlórúd is picit lefittyent. ;)

 13. Jaon: Lilo és Stich a szuicid kislány és az intergalaktikus bűnöző. Annál a filmnél szerintem a jóváhagyáskor ebédelt a Disney menedzsment és a titkárnő pecsételt.

 14. Csabi: nem Metropolisban zuhant le, hanem Kansas city külterületén egy farm mellett :)

 15. Nagyon hiányos ez a kép.Ja és a világok harca ami lenagyobb földönkívülis az utóbbi időben azóta sem sikerült olyat csinálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.