A Star Wars és a Disney+

Bár már legalább kettő Star Wars sorozat készül a Disney streaming platformjára (az egyik a The Mandalorian a másik pedig a Rogue One karakter köré épülő), viszont a Disney fejes Bob Iger azt mondta, hogy oda gyártott filmet ne várjunk.

Teljesen logikusak az érvei:

We wouldn’t make a Star Wars movie for this platform. When everybody goes out on the weekend and you have a movie that opens up to $200 million, there’s a buzz that creates that enhances value. We like that. And eventually, the movies we’re making are going to [end up on] the service.

Avagy a mozibemutató nem csak a rengeteg pénz miatt fontos, hanem a brand körüli buzz miatt is, egyszerűen többen látják így a filmet, ami idővel úgyis felkerül majd a platformra.

És a kisördög pedig tudja bennünk, hogy azért sem terveznek még oda is filmet, mert jelenleg a mozis felhozatalban is behúzták a féket a Solo balsikere után. Dolgoznak az új stratégián, és igyekeznek visszahozni a franchiset az event felé az “egy a sok közül” helyett.

human
írta
2019. 01. 08. 03:47
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Star Wars és a Disney+” bejegyzéshez

 1. Old Republic kell, de akár csinálhatnának csak egy a Baljós árnyak előtt 10 évvel korábban játszódó filmszériát is.
  Nagyon félrementek a 7,8-al és megkockáztatom a 9-el is. Hagyják a fenébe a jedi visszatéres utáni időket és koncentráljanak a múltra amikor ténylegesen voltak olyan dolgok, amelyek nem unalmasak és nem csak 1 jedi körül és 2 sith körül forog minden.

  Ennél inkább nagyobb hír, hogy a Disney+ra jönnek marvel sorozatok is filmes színészekkel (Wanda és Vízió, Loki, Sólyom és Bucky stb..).
  Bob Iger pedig mondta, hogy a visszakerült jogok karaktereiből is akar sorozatokat a Disney +ra, szóval én egy tini sorozatot tudnék elképzelni Xavier sulijáról, úgy hogy megjelennének benne filmes karakterek.

 2. Sose fogom megerteni… milyen Solo balsiker?
  A egyik legjobb Star Wars film volt.
  Na mindegy.. felolem elcseszhetik megegy ebredo erovel ha akarjak, valszeg nem en vagyok a celkozonseg aki megveszi VHSes, DVD aztan BluRay-on is.

 3. Én most néztem újra a Rogue One-t, és végre újra érdekelt a SW! Hihetetlen, hogy még az a film is fényévekre van az utána következő TLJ és Solo-tól. Egy lapon se lehet említeni őket.

  Amúgy azt pletykálták, hogy a Johnson féle trilógiát (pff) a Disney+ -ra száműzték. Szerintem emiatt is kellett megszólalnia Igernek most.

 4. Megmondom: Rotj utáni időkben is lehetne izgalmas filmeket csinálni ha kreatívan állnának hozzá és nem kényszeresen ragaszkodnának az OT-ben megismert status quóhoz

 5. “Ennél inkább nagyobb hír,” de azok nem filmes hírek. A mozis karakterek sorozatáról van külön hír a junkien

 6. Megmondom “Hagyják a fenébe a jedi visszatéres utáni időket és koncentráljanak a múltra amikor ténylegesen voltak olyan dolgok”
  Ha ezt az Ébredő Erő előtt írod, akkor minimum felpofoztalak volna. A Jedi utáni korszak az EU egyik legjobb része volt, aminek a színvonalát az Old Republic éra még csak meg sem tudta karcolni. Sajnos történt ami történt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.