Dave Bautista a Dűnében

Mármint a Denis Villeneuve keze alatt készülő Dűne filmről van szó, amiben “Beast” Rabbant alakítja majd. Úgy tűnik a rendező eléggé megkedvelte a Blade Runner 2049 készítése közben.

Ugye a többi szereplő eddig Timothee Chalamet és Rebecca Ferguson, az előbbi Paul Atreides-t alakítja, utóbbi pedig az anyját.

human
írta
2019. 01. 08. 11:10
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Dave Bautista a Dűnében” bejegyzéshez

  1. És bejött neki a magyar szakembergárda is a BR2049 forgatása alatt mert ez is itt fog forogni. :)

  2. Uhh, de bízom ebben a filmben. Azt sajnálom, hogy nem Deakins az operatőr ismét. Ez a világ is üvölt a gyönyörű beállításokért.

  3. Régi nagy kedvenc a könyv, így nagyon várom, de félek is tőle.
    Bár, ha Villeneuve-nek nem sikerül, akkor senkinek.
    Nekem csak a srác castja fura, a másik kettő rendben van.

  4. Bautista remek Rabban lesz az tuti szerintem Ferguson-al sem lesz gond én is kicsit a sráctól félek de meglátjuk. Villeneuve azért érti a dolgát szóval bízom benne.

  5. Timothee Chalamet jó választás. Jelenleg húzónév és remek színész. Így talán nem lesz akkora bukás, mint a Blade Runner 2049.
    Bár ha ez is egy 3 órás ínyenc sci-fi lesz, amire van esély, akkor ember legyen a talpán, aki végigüli.

  6. Yes! Jó döntés(nek tűnik)!

    A másik két színész is elsőre jónak tűnik, Rebecca Ferguson a Mission Impossible filmek alapján nekem erősen jónak tűnik, az első könyvben kb. ő a női főszereplő.

  7. Basszus, én azt hittem ez is közös projekt R Deakins-el, nem úgy indult eredetileg? Bautistának örülök, jó döntés szerintem is.

  8. @7. lynx : A BR2049-et még 3 órán keresztül tudtam volna nézni, szóval remélem ez sem 2,5 óránál rövidebb.

  9. Nem értem miért nyomják. Attól még hogy a könyv jó a story-a márt elavult. Van egy kiválasztott aki …blablabla. én már hányok az ilyen filmektől.

  10. @7+10:
    Nem úgy van hogy alapból két filmre szedi szét hogy ne 5-6 órás legyen? Én valahol itt maradtam le a Dűne témában.

  11. A bl2049 zseniális sztem és a kritikusok szerint. De nem közönségbarát.Egy átlag néző odaszül unalmában.
    Ha a dűnét 2 részre szedik és az első film bukni fog, akkor mi lesz?

  12. FrankDeckard…
    SPOILER (ami egy 50 eves konyv eseteben azert vicces)

    ….ha ertened a konyvet/filmet tudnad, hogy epp abbol van az alapkonfliktus, hogy Paul nem a kivalasztott, sot, meg sem kellett volna szuletnie, az o letezese egy hiba/lazadas (a Bene Gesserit szaporito program szerint Jessicanak lanyt kellett volna szulnie, hogy egy Harkonnen ivadekkal visszaparoztatva o szulje meg az igazi Kwizatz Haderach-ot)

    a hiba es lazadas veti fel a tarsadalmi kerdeseket, amiket utana boncolgat a konyv.
    De nyilvan, ha az alap szituacio sincs meg, ugy nehez….

  13. Nagyjából az egyetlen olyan film az elkövetkezendő 1-2 évből, aminek értelme is van és várom, hogy elkészüljön. Villeneuve pedig egyrészt nagyon remélem, hogy egyszer megkapja azt az elismerést, amit megérdemel, másrészt pedig azt, hogy egyszer rábíznak egy Alien-filmet.

  14. Citrom
    Kb 20 éve olvastam a könyvet így eléggé megkopott már a tudásom, ezért elnézést kérek. De a Harry Potterben sem született kiválasztottnak Harry hanem azzá vált ill. V tette azzá(nálam az is már az utolsókat rúgta az ilyen történetekből). És ha jól tudom a fremeneknél van ez a kiválasztott cucc. Aki eljön és akkor… Szerintem akkor is uncsi.
    Szerintem egy szűk rétegen kívül senkit sem fog érdekelni. Ha pedig fogyaszthatóbbá akarják tenni akkor meg az fog hiányozni a filmből ami a lelkét adta.

  15. Frank, olvasd el mègegyszer, az eredeti trilógiàt meg mondjuk a legeslegutolsó, FH halàla utàn, a jegyzetei alapjan megírt rèszt.

    A fremenekhez eljön stbstb mögött àlló indok, ok, a mitológia, hitvilàg valós oka kb a legfrankóbb világèpítèsi húzàs, amit ember papírra vetett.

    Egy Harry Potterhez hasonlítani elég èrdekes, hiszen a HP egy könnyen fogyasztható, gyerek-ifjusagi-young adult fantasy, tök egyszerűen èrthetô vilàg, a Dűnèt meg szvsz kellô èletkor, hatterismeret /filozofia, vilagtortenelem/ nèlkül nem lehet èrteni.

    Herbert zseni volt. 50 èvvel ezelôtt (!!) klónozàsról, irànyított evolúcióról, online jàtèkbeli klànból kialakult vilàgot leigàzó gonoszokról! írt regènyt, ahol a vilag alapjait a hideghaborus legkor adta.
    egy kbsztt zseni- ne hasonlitsuk egy Rowlinghoz :D

  16. citrom: szerintem kicsit fanboy-ságba hajlik át a dolog, mert Herbert tényleg elég szuper sci-fi iró, de biztos hallottál már pl. Huxley Szép új világ-áról (1932), vagy a konkrétan be is indított náci Lenensborn programról (1935), amik mind ilyenekről szóltak őelőtte 30 évvel. Rowling pedig szerintem a maga szintjén zseniálisan összehozta a HP-sorozatot (nem csak üzletileg, hanem irói szemszögből), nem kell lesajnálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.