Készül az animált Superman: Red Son

Nem moziba, hanem a DC animációs filmek sorát folytatja csak, de nekiálltak Mark Millar történetének, amiben Superman az oroszokhoz zuhan le, és ott nő fel.

És ha ez nem lenne elég, elvileg két részes adaptáció készül a Batman: The Long Halloweenből is. Akik egy igazi nyomozós Batman-történetet akarnak, azoknak talán végre érkezik valami. Szintén DC animáció, a VOD filmjeiket erősíti majd.

9 hozzászólás a “Készül az animált Superman: Red Son” bejegyzéshez

  1. Szép és jó, de az animációval kezdhetnének már valamit. Unalmas és gagyi ahogy ezek a rajzfilmek kinéznek sokszor. Kivéve a Batman Nijnja, ott sikerült egyedien összerakni a látványt.

  2. Ezek az animációk a legtöbb esetben az eredeti képregény stílusát próbáljá követni, hol több hol kevesebb sikerrel. Hogy mire számíthatsz azért az alap képregény jó kiindulási pont.

  3. The Dark Knight Returns minőséggel meg lennék elégedve, bár a sztori nem csapkod olyan magaslatokban mint az említett mestermű.

  4. Idén elég “sok” jó animációs film lesz akkor mert ezek mellett másik 3 vagy 4 is be lett jelentve, sőt a Reign of the Supermen talán már lassan jön is DCU-ra. Ja nem majd csak 13-án. Jó lesz ez a DCU platform mert animáció terén erős a DC és ha ezentúl minden oda kerül fel előbb akkor királyság. Amúgy igen az animáció lehetne jobb, nekem az újak közül a Batman: Bad Blood jön be a legjobban talán meg az ahhoz tartozó univerum, mint a Son of Batman, JL vs Teen Titans etc.

  5. Jöhet nyugodtan, kb az összes animált DC filmen jobban szórakoztam az utóbbi évekből mint a filmeken.

  6. Nagyon jók a DC animációs filmek, viszont tény, hogy a rajzolás/grafika sokszor eléggé üres, pl a hátterek csak úgy vannak, de konstans állóképek minden élet nélkül, de gondolom ez a tempónak tudható be.
    A legutóbbi Suicide Squad szerintem szuper lett, de a Batman történetek is jók. (a New52-es vonal, a Killing és Gaslight sajnos mind csalódások)

  7. Örülök mind a két címnek, de azért remélem kicsit konzisztensebben belefüzik a történetszálba a Longot. Én itt tök örülnék egy univerzum építésnek. Ha már a filmekben nem megy. Nekem az animácioval semmi bajom. Ha jobb lenne ritkábban kapnánk. Mondjuk nálam pont a Batman Ninja nem jött be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.