Animált Mortal Kombat

Mármint film érkezik majd. A legendásan véres játéknak (amikor kijött akkor annak számított:) már volt egy adaptációja, ami minden idők legjobb játékfeldolgozása. Vagy nem?

A viccet félretéve a WB Animation csinálja majd, szóval tippre pont a vér kimarad, és a voice castból talán ez a két név számíthat a legnagyobbnak: Joel McHale és Jennifer Carpenter.

14 hozzászólás a “Animált Mortal Kombat” bejegyzéshez

 1. Köpködjenek meg, de szerintem a 95-ös Mortal Kombat az iszonyúan jó volt. És nem csak az idő szépíti meg. Amúgy a mostani játék story módja is simán elmenne egy filmnek, élvezetes, látványos, izgalmas, és még csavar is van benne. :P

 2. @f.fredericks én nem köpködlek meg, inkább kezet nyújtok. A 95-ös filmet én is szeretem a mai napig. Sőt nekem a sorozat is bejött, voltak benne meglepő húzások :).

  Az animációs sorozatra ettől függetlenül nem tudom miért van szükség. Bár ha színvonalban sikerül úgy megcsinálni mint a netflixnek a castlevaniat akkor érdekelhet.

 3. Én nem is értem, hogy hogy a francba kerülte el ennyire ezt az Univerzumot a reboot/remake/univerzum építéses divat hullám. A válasz talán csak a rated R-ban rejtőzhet, mert hát valjuk be egy MK vér és kegyetlenség nélkül nagyon alkoholmentes sör…

 4. A youtube-os legacy sorozat elég jól sikerült (legalábbis voltak jó részei, ha nem is mind), én bíztam benne, hogy abból sikerül egy filmet kihozniuk, ennek az animációs dolognak nem látom értelmét, főleg, ha nem R.
  Pont, hogy akkor lenne csak értelme animációban megoldani, ha kiforduló belekkel, gerinctépésekkel, testek szétmarcangolásával akarják megoldani… mert, ha nem mutatnak semmi brutálisat, akkor nem értem mi akadálya egy élőszereplős produkciónak.

 5. a 95os film valoban az egyik legjobb jatek adaptacio szerintem is.

  sot most jon a durva resz: nekem meg a 2. is tetszett akkoriban (*voltam kb 10)

 6. Ennek az adaptációnak az egyik alapköve az R besorolás. Anélkül nincs értelme belekezdeni. Nem célként hanem eszközként kezelve azt.

 7. Hát mint ős MK rajongó örülök ha hallat magáról a széria de ha nem “R” lesz akkor morci leszek. Azért a Mortal Kombat mindig is elsősorban a brutalitásával tűnt ki leginkább a tucat verekedős játékok közül…..milyen üdítő volt a Street Fighter színes csillaggal jelzett találatai helyett fröccsenő vért látni….. :) remélem ezt a készítők is észben tartják majd. Várom.

 8. Csatlakozom a 95ösök klubbjához(nem születési éviben..) nagyon szeretem mai napig. Volt egy rövid élőszereplős sori yt-n anno, azt is bírtam.
  Nekem jöhet.
  Kung Lao best!

 9. Nekem csak egy kedves emlék a 95-ös film. És bár sajnos abból teljesen kimaradt a játék eszenciája (igen, többek között a brutalitás), egész fogyasztható volt anno, viszont azóta se mertem újranézni.
  Ja és a Silent Hill a legjobb játékadaptáció.

 10. A 95-ös Mortal Kombat gyerekkorom egyik kedvence volt. Szerettem a zenéjét és a benne levő karaktereket is. Reptile, Scorpion, Sub-Zero stb. Ráadásul én már az legelső játékkal is játszottam, szóval nagyon örültem annak a filmnek.

 11. Szerintem a 95 öst mindenki szereti. Jo hangulata volt, jok voltak a karakterek, szerethető volt az egész. Na meg a sound track. Az mai napig bepörget. A kettö, hát igen…. 😂

 12. Úgy látom, nem csak nekem vannak szép emlékeim a 1995-ös első részről. Szerintem a nagyon véres, brutális jelenetek nélkül is teljesen korrekt adaptáció volt. A második filmet inkább hagyjuk, talán annak köszönhető, hogy azóta sem készült teljes értékű Mortal Kombat mozi.

 13. Máig újra tudom nézni, gyermeki vigyorral (only the 1st, a második már érződik rajta, hogy nem az igazi) Zenék, karakterek, bunyók koreográfiái… szeretem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.