Fyre: The Greatest Party That Never Happened-előzetes

Nem tudom mennyire emlékeztek, de volt valami iszonyat exkluzívnak tervezett buli, amit sok instagram influencerrel reklámoztak, és akkora katasztrófába fulladt, hogy a “szervezője” talán börtönbe is megy. Na meg egy dokumentumfilmnyi anyag van benne ezek szerint.

A poszter alatt ott a trailer.

10 hozzászólás a “Fyre: The Greatest Party That Never Happened-előzetes” bejegyzéshez

 1. Sztori röviden azoknak, akik voltak olyan szerencsések, hogy lemaradtak erről az agyfaszról: Elkényeztetett újgazdag sznob gyerekeknek hirdettek egy exkluzív hipszter partit jó borsos áron, hogy por nép még csak a közelébe se tudjon menni. Kiderült, hogy az egész átverés volt, és résztvevők azon visongtak, hogy kaviár helyett zsíros kenyeret kellett enniük (rosszabb mint tíz holokauszt).

 2. Valami olyan volt, hogy elkezdték promózni a bulit, de a szervezés közben annyi gondjuk akadt, hogy végül a buli napján, a megjelentekkel kellett közölniük, hogy az egész elmarad. Ráadásul a felbérelt helyi “staff” sem épp azt csinálta, amire felvették őket, hanem szétlootolták az egész “műszigetet” (homokot vitettek vmi rongy szigetre, hogy VIP helynek nézzen ki)

 3. nem pont ugyanez a szitu volt, de nekem 2012-es Project X ugrott be (ritka esetek egyike, de abban az egyik zene tökjó volt, mai napig emlékszem rá)

 4. spoiles

  Nem elkényeztetett újgazdagoknak hirdették, hanem mindenkinek, tekintve hogy az átlagjegy 500-1200 USD körül mozgott – ezért az árért cserébe ígértek egyhetes teljes ellátást, luxusfaházakat, és számtalan híres fellépőt.

  (Volt 12000 dollár prémiumjegy, amit senki nem vett meg.)

  Mikor a szervezők rájöttek, hogy nincs elég pénz, összekapartak, amit tudtak: vászonsátrakat, zsíroskenyeret a várakozóknak. A staffnek nem volt walkie-talkie sem, így nem tudtak egymással koordinálni.

  Az egészet lefújták, mindenki hazament, ahogy tudott, a szervező meg 6 évet kapott szövetségi fegyházban csalásért.

 5. Ja volt valami olyasmi is, hogy amikor látták a szervezők, hogy gáz van, elkezdték ingyen osztogatni a tequilát, csak hogy lenyugodjanak az emberek. Persze se kaja se ivóvíz nem volt, szóval mindenki kiszáradva fetrengett.
  Meg aztán már menekültek volna az emberek a szigetről, de nem engedték felszállni a gépet meg ilyenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.