Aaron Sorkin a Social Network folytatásáról

Ugye a Facebook filmről van szó, ami a cég nagyjából elindításával, és Mark Zuckerberg ottani viselkedésével, jellemével foglalkozott.

Aaron Sorking egy friss interjúban arról beszélt, hogy a film producere azóta is elég aktívan próbálja rávenni egy folytatás megírására. Konkrétan cikkeket küld neki azzal, hogy talán eljött a 2. rész ideje.

I’ve gotten more than one email from him with an article attached saying, ‘Isn’t it time for a sequel?’

Bár az író szerint ő többet tud a régi Facebookról, viszont annyi még így is egyértelmű számára, hogy témák szempontjából igenis kéne egy folytatás: ugye a kinti választás körüli botrány, a személyes adatok kezelése, a videó fontosságának tolása, ami rengeteg újságíróval baszott ki, és közben kiderült, hogy kamuztak a statisztikákban, amikkel rávették a híroldalakat a dologra.

12 hozzászólás a “Aaron Sorkin a Social Network folytatásáról” bejegyzéshez

  1. jöhet. A casting pedig szerintem csak Eisenberget érinti. Ebben már nem lesz Sean Parker meg Eduardo Saverin.

  2. Az ufo fejű degenerált cukenbergről bármi jöhet kivéve a magasztalás. Megnéznek Michael Moor találásában egy áldoku filmet, hogy miért is gyikember a fazon.

  3. Tényleg lenne miről beszélni, de én egy The Newsroom rebootot is elég aktuálisnak tartanék

  4. Na végre valami, amit tényleg érdemes lenne folytatni. Én is gondolkodam már ezen, még a botrányok után. Ugyan az a rendező és színészek. Nagyon adná. Remélem ez összejön és hozza az első színvonalát.

  5. Inkább legyen prequel, arról az időszakról amikor Tony Stark leprogramozta Zuckerberget, és amikor a biometrikus testet kapta a Hydrától.

  6. Fincherrel jöhet. Nem tudom milyen a közízlésben az első film megítélése, de én imádtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.