Idén foroghat az új Teenage Mutant Ninja Turtles reboot

Úgy tűnik a tavaly bejelentett író bevált, hiszen a producerek (A Quiet Place, Jack Ryan sorozat) szerint még idén nekiállnak majd a forgatásnak a Paramountnál.

Mondjuk rendező és színészek még nincsenek hozzá. Viszont ki mit várna egy új reboottól? Egy dolog biztos: ne olyan kinézete legyen, mint valami Transformers spinoffnak. Legalábbis én ezt dobnám a kalapba.

12 hozzászólás a “Idén foroghat az új Teenage Mutant Ninja Turtles reboot” bejegyzéshez

  1. Egyet értek. Lehetne egy kicsit komolyabb az egész. Hiába a gyerekek a fő célközönség, hanyagolni kéne ezt az óvodás, csillivilli Bay féle megközelítést.

  2. Ez már tényleg hidegen hagy. Annyi szerencsétlen megfilmesítés, sorozat volt, hogy már túl sok. Másrészt valahogy azt érzem, hogy míg egy Incrediblest pl. meg tudok nézni ezt úgy érzem már tényleg nem nekem való, hanem a gyerekeknek.

  3. Amit @Mate815 poénból írt, de halál komolyan ilyen szintű bugyutaságokból kell bele több, már a bay-es is túl “komolykodós” volt, a második rész felüdülés volt kicsit.

  4. az élőszereplős sztorihoz már túl sok (és felesleges) lenne egy időutazás, az maradjon meg az animációs anyagoknak – írom ezt úgy h nem is érdekel :)

  5. Mi a szarrol nyavajogtok! Hala istennek nem olyan gizda szarok voltak a teknosok mint az ezelotti filmekben! En nagyon birtam semmi baja nem volt ennek a ket resznek mondom ezt ugy hogy manapsag egyaltalan nem jonnek be a blockbusterek! Elvezzetek mar a filmeket ne csak rinyaljatok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.