High Flying Bird-előzetes: Soderbergh és a iPhone már megint

A Netflix filmjét Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s 11) rendezte, a forgatókönyvet Tarell Alvin McCraney (Moonlight) írta. Hogy mivel forgatták, az csak érdekesség, mert a poszter alatti előzetest látva a minőség nem lesz taszító. Minden éles a képkockákon, na és?

A lényeg az előadás lenne? Nem véletlenül emelik ki az Ocean’s 11-et, mert egy kicsit lazáznak is, miközben az internet segítségével felforgatják a kosárlabda világát. A szereplők egy lockdownt lockoutot (nincs semmi meccs) kihasználva megpróbálják az sport köré épült ipart felforgatni, és visszavenni a játékot maguknak. Ha lehet ilyen nagy szavakat használni.

7 hozzászólás a “High Flying Bird-előzetes: Soderbergh és a iPhone már megint” bejegyzéshez

  1. Valszeg vastagon benne van a digitális javítás az utómunkában,simán telefonnal sosem csinálsz ilyen minőséget.

  2. Azonkívül, hogy jó pénzért csontig benyalnak az Apple-nek, van bármi jelenetősége, mivel vették fel a jeleneteket? Mert az előzetes alapján nem sok.

  3. “van bármi jelenetősége, mivel vették fel a jeleneteket?”

    szerintem van, és a lényeg nem a branden van, hanem hogy mobiltelefonnal vette fel az egészet.

  4. nemtom. mármint. az világos volt eddig is, hogy a telefonok tudnak videót venni, nem? talán nem néz ki jól, de legalább egy telefonnal vette fel. well done. ezt nem sokan mondhatják el magukról. csak olyanok, akik ezután szintén leforgatnak egy filmet egy telefonnal, profi kamerák helyett. vajon képesek lennének rá? hát ja xd ha lenne f*sz (leírhatnám? nemtom) alatta, egy 110ezres laptop webcamjával forgatta volna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.