A Shazam új előzetese

Egy rövid trailer érkezett a viccesnek kinéző DC-Warner filmhez, amiben egy kissrácnak az a szuperereje, hogy átalakul egy Superman-szerű hőssé.

És majd meg is kell mentenie a világot, de közben hülyülés is lesz azért.

human
írta
2019. 01. 20. 19:46
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A Shazam új előzetese” bejegyzéshez

  1. Levy erre a szerepre született. Hogy egy népszerű oltást idézzek: végre egy Captain Marvel egynél több arckifejezéssel. :)

  2. Sneak peekként volt ez megosztva elsőnek, elvileg jövőhéten jön a rendes, talán kedden…
    Én is ezt csináltam volna gyerekkoromban, ha felnőtté tudok változni, mindent kipróbáltam volna, amit nem lehetett…Levy a sörösnél tényleg atom, látni az izgatott gyereket mögötte…nekem az ilyen szituációs humor jobban bejön. De még ugye nagyrészt még mindig a kezdeti dolgokat látjuk és nem is baj, ha így marad…azért az a man of steel légicsata ott megmelengette a szívem. Ha jól emlékszem karácsonykor játszódik, szóval mehet majd a top karácsonyi film listámba a Batman Returns, az utánunk a tűzözön, meg a die hard mellé :D

  3. Kellemes kis filmnek néz ki. Ezt a Marvel kapitányt jobban várom, mint a másikat. Ebben sokkal több egyéniség és lélek van. Tekintve, hogy a költségvetés csak 90 millió a film ebből kifolyólag csakis hatalmas siker lehet.

  4. Sztem ez is hozni fogja az aquaman bevételeit. Ott se gondoltam volna. De ha ez a könnyed poén vonal lesz kiemelve és ez is értelmetlen tétnélküli vígjáték lesz, akkor meglehet az az 1 mrd itt is.

    Mindegy legalább sorozatban ott a Titan 😂

  5. 5. lordboxi: Az Aquaman az ünnepi időszak miatt hozott ekkorát, szóval a Shazam!-nak nehéz dolga lesz.

    Btw. kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi box office 3. helyezetre mit fognak írni humanék. :)

  6. Szeretném, ha jól szerepelne, de milyen esélye lesz a Marvel kapitány és a Végjáték közé bepasszírozva április elején? :/

  7. Vzsryé

    Igazad van, én is amiatt ültem be rá amúgy. De ott sok uj rajongot is szereztek, szóval sztem jól fog szerepelni.

  8. Engem már az első előzetes is meggyőzött meg tudtam hogy Zach jó a vígjátékokban de ez az előzetes baromi fun lett. Nekem nem is kell ennél több. Kíváncsi vagyok a végén teaselni fogják-e Black Adamet na meg a 7 Halálos Bűnt akiket ebben az előzetesben is láttunk szoborként.

    Az mondjuk nagyon látszik hogy a film nagyrészt szuperhős filmek paródiája lesz, erre utalás a Zodos harc a levegőben, plusz a végén a búvóhely keresés az ingatlanosnál meg még pár apróság. :D

  9. Nekem úgy rémlik, hogy a képregényekben Shazam nem volt ennyire idióta. Inkább olyan Thor féle isten volt.

  10. Ez, hogy a 12 éves gyereknek az az első, hogy piát akar venni, mert “felnőtt”, ez olyan, ami inkább már a még középiskolásokra vagy Amerikában a 20 év alatti főiskolásokra jellemző. az amazing spider-man-ben volt a garfield-os peter parker ilyen szinten, de még az se volt ennyire gyökér a filmben. A végén meg az ingatlanos jelentnél meg olyan, mintha egy szülő elvitte volna a mostohagyerekét lakást választani, Zach ott nem is tesz hozzá semmit a jelenethez, csak bólogat, mintha ő se venné komolyan mit mondd a “hülyegyerek”, így a poén is elhal.

    Olyan eddig az előzetesek alapján, mintha nem csak a szuperhős filmeket parodizálná ki, hanem inkább magát a címszereplő karaktert. Mintha csináltak volna egy Aquaman filmet, aki egész nap Némóval meg a többi hallal beszélget a meséből vagy mint a ’66-os Batman film a cápa-riasztóval.

    De nem bántásból írom ezeket, a napokban tudtam meg, hogy az egyik ismerősömnek az összes létező batman mozifilm közül, a Joel Schumacher félék a kedvencei, pedig nagyon kritikus a filmek terén, szóval megértem, ha valakinek ez jön be.

  11. tükör: de a filmben középiskolások vannak. Nagyon sok fiatal valószínűleg tényleg így kezdené “felnőtt” életét. Mellesleg soha ne becsüld alá, hogy egy tinédzser meddig hajlandó elmenni ostobaságban, mert bármeddig. Teljesen irracionális dolgok racionálisnak tűnnek tizenévesen.

  12. Zocso
    Jol rémlik, bőven nem volt ilyen idota. Bár ott is gyerekes volt. De ugye ott erösebb volt a nyomorgo gyerek, aki mélyszegénységben él. Inkább olyan volt a gyzfa árus kislány története szuperhős köntösben

  13. Mondjuk nálam leszerepelt a DC(még az aquaman is)de úgy látom ennek nagyobb sikere lesz nálam.

  14. – Mi a szuper képességed?
    – Őőőő… 5 másodperc alatt felismerek bármilyen zenét!

    :)

  15. @Kopasz gyerek: A drog rossz, értem? Ha értelmes dolgot nem tudsz írni inkább ne írj semmit. Még ha igaz is lenne amit írsz akkor is mit közöd van hozzá? De egyébként nincs igazad. Mert gyakorlatilag a 4 film van összvissz amit szeretek egyelőre a DCEU-ban. MOS, BvS, WW és Aquaman a többi szóra se érdemes kb.

    De ennyi erővel én meg írhatnám hogy neked meg bejön minden ami Marvel. Nem mellesleg csak a számok végett elmondom hogy az MCU-ban is kb ugyan ez az arány. Az ottani filmek kb 80%-a szintén bejött ami nem azt jelenti hogy a legjobb filmek ever csak hogy jól szórakoztam rajtuk vagy megütöttek egy szintet amitől nem téptem a hajam. Mondjuk nem értem minek magyarázom ezt el neked megint úgysem érted meg csak egy troll vagy, egy no life.

  16. Téged tényleg előre kell moderálni…
    Ám a film szerintem szórakoztató és ez a lényeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.