A felújított Waterworld előzetese

4k restoration, ami azt jelenti, hogy abban a felbontásban scannelték, így könnyebb volt a hibákat kijavítani. Nem is ez a lényeg az új változatban, hanem az, hogy a 3 óra hosszú Ulysses Cut is rajta van! Ez a tv változat volt, ami cenzorálást is jelentett, de csak mostanáig, hiszen azokat a jeleneteket is visszatették és kiegészítették.

Ehhez már csak egy Mad Max Fury Road-szerű előzetes kell, nem? Meg sok robbanás. Nagyon sok robbanás. Itt rendelhető meg a lemez.

human
írta
2019. 01. 23. 03:17
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A felújított Waterworld előzetese” bejegyzéshez

  1. Na ha valami, ez film érdemes lenne egy remake-re vagy rebootra. A téma mint globális felmelegedés meg sarki jég olvadás elég aktuális lenne.

  2. máig nem igazán értem miért lett akkora bukás… egy egész korrekt film volt, leszámítva a már akkor is hatalmasnak számító gyártási költséget :/

  3. @Bazsika66666: A TV Tropes szerint (lásd: https://goo.gl/BAS8LH) a sajtó és a stúdió is felfújta anno ezt a bukás dolgot, elsősorban azért, mert akkoriban az amerikai piaci szereplésre fókuszáltak, a nemzetközire nem. Az USA-ban a gyártási költségek felét hozta csak vissza a film (cirka 88 milliót), ezért orbitális zakónak titulálták; nemzetközileg ellenben 175 milliós bevételt termelt, tehát külföldön voltaképp visszahozta az árát.

    Ha a büdzsé mellé odarakjuk a cirka 60 milliós marketing- és egyéb költségeket, akkor mai szemmel nézve még mindig egy pluszos, bár az elvárásokat eléggé alulmúló film lenne.

  4. Az Universal stúdióban csináltak belőle egy showt, na azért megérte megcsinálni ezt a filmet. Csak 10 perc de nagyon durva :)

  5. JohnBart: 170 millióba került a Waterworld, avagy talán 400 körül lettek volna pénzüknél, avagy 140 millával lemaradtak a nulláról. Persze a sok tévé meg ilyesmi jog után már pozitívban lehet a film mostanra.

  6. uhh, ezt még moziban néztük anno, gyerekként. kezdek öreg lenni :( Pedig IMAX-ban megnézném mégegyszer, főleg egy bővített verziót. Akkora vásznon még jobban ütne a vízfóbiám miatt :D

  7. Jah, hosszú távon nincs olyan, hogy veszteséges film, csak sajnos ez nem elég a befektetőknek, nekik rövid távon kellene…

  8. Én ezt már csak tv-ben láttam gyerekként, de akkor ezek szeeint nem is azt láttam pontosan mint ami a moziban ment?

  9. bukta, nem bukta, bár Costner szerelemgyereke volt a WW, amekkora svunggal indult, amennyire vártuk anno, na legalább akkora ráb@szás is lett belőle.

    eleve koncepciót váltottak a forgatás ideje alatt, majd Costner átvette a rendezést is, beletolt egy valag pénzt saját zsebből, aztán a vége egy elég fura középszer lett, aminek az emlékét is szerintem csak az idő szépíti meg.
    de inkább nem.

    a súlyos az, h a rakás baromsága és nyúlása ellenére, nagyságrendekkel több ötlet, igyekvő próbálkozás van benne, mint az utóbbi idők blockbustereinek többségében. sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.