Swan Song

Dua Lipa csinálta az Alita: Battle Angel betétdalát, amit most meg is hallgathatunk.

human
írta
2019. 01. 25. 11:18
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Swan Song” bejegyzéshez

  1. Hát nagyon nem az én stílusom. Vártam-vártam, amikor a dal beindul, de csak a tüci-tüci és vége… :( A film ettől még maximálisan várós. De egyébként látvány blockbuster filmek közül mostanában volt bármelyiknek olyan betétdala (az alapból zenére épülő filmeket, mint pl. a The Greatest Showman vagy az A Star is Born hagyjuk most ki, mert az totál más tészta), ami olyan hűűűű volt? (A See You Againt sem feltétlenül sorolnám ide, mert azért az a nóta messze nem volt annyira jó, mint amennyire a Youtube felkapta Paul Walker halála miatt…)

    Szóval egy igazán JÓ, a film nélkül is maximálisan populáris és jó betétdalt keresnék, amit akkor is szerettek volna az emberek, ha nincs X vagy Y filmhez kötve. :)

  2. Ez a zene akkora mellényúlás az én ízlésem szerint mint a Mortal kombat játékokat eladni rap zenével. Elhiszem, hogy minél populárisabb zene kell a tömegvonzás miatt, de engem ez inkább kiránt a hangulatból nem pedig be.

    A filmet pedig várom.

  3. hát Dua Lipa eddigi saját maga által írt számait hallgatva, az lett volna kurva meglepő, ha tényleg valami egyedi… odaillő… posztapok hangulatú dalt sikerült volna írnia. Már ha tényleg ő volt a szerző.

    a hangulatának meg kb annyi köze van bármilyen posztapok világhoz, mint a goa-nak a természethez :D

    lassan kezd egy újabb Dragon Ball Evolution-nek kinézni ez a film :( és így marad a Gits az eddigi legjobb anime feldolgozás :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.