Nolan jövőre

Ha már dátumok, akkor a Sony mellett a Warner is kitűzött valamit: Christopher Nolan új filmjét 2020. július 17-re.

Cím még nincs. Cast még nincs (Cillian Murphy? Tom Hardy?:). Viszont azt már elmondták, hogy event movie lesz. Ugye Nolan is azon a véleményen van, hogy a mozibajárás jövője a nagyszabású filmekre koncentrálódik majd, oda dolgozik továbbra is.

human
írta
2019. 01. 26. 20:05
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Nolan jövőre” bejegyzéshez

 1. Azt hittem a Dunkirk lesz az első filmje, ami nem tetszik majd, erre imax-ban néztem, és tetszett, élmény volt. Most konkrétan semmit nem tudunk ugye a film témájáról, de életem egyik legjobb befektetésének tűnne már most megvenni a jegyet :).

 2. Feelgood

  Nem híszem lenyilatkozta a Felemelkedés után , hogy végzett a képregény filmekkel még úgy is , hogy 100 misit kináltak neki az Igazság Ligájáért
  és élből visszautasitotta.

 3. A Dunkirk nekem nem jött be, így egyenlőre nem lelkesedem. Majd a témán múlik kell e nekem.

 4. Számomra az a minimum, hogy elmegyek arra a 4-5 rendező műveire amik az eddigi években értéket képviseltek. Áltathatjuk magunkat, de ha évente 4-5 eredeti, jól kivitelezett film bekerul a mozikba akkor érdemes rááldozni azt a pár ezer forintot. Dinkirk nem volt Interstellar vagy Inception szint? Shyamaladongdong és fél tucat rendező az egész karrierjét odaadná bármelyik Nolan filmért.

 5. blurayfan:

  Dunkirk nem jött be? És? Nem is volt tipikus film. Ha a többi tetszett, miért ne lelkesednél? Lelkesedni nem kerül semmibe! Neked a témán múlik? Komolyan?

  Egyébként pedig az “egyenlőre” szó amit használtál nem azt jelenti amit te gondolsz, hogy jelent. Te az egyelőre szót akartad volna írni, ami azt jelenti: most és még egy ideig. Amit te írtál az matekfeladatba való.

 6. Remélem nem az újraírt Mementója lesz az hanem valami teljesen új. De igazából tök mindegy csak jöjjön és nézzük.

 7. Szerintem ne legyen mindegy. Még egy history chanellre forgatott háborús filmet nem ülök végig.

 8. Nolan abszolút kedvenc, de a Dunkirk tényleg alulmúlt minden várakozást számomra. Az Interstellar egy remekmű, az Inception úgyszint, és a batman trilógia is nagyon üt, de a Tökéletes trükk az ász mind között. És mind olyan film amit bármikor meg tudok nézni , magával ragad, de a Dunkirk sajna nem ilyen lett, az okokat tudjuk. Én kívánom hogy kapjon oscart , de azt ne egy igaz történet erőltetett feldolgozásáért, hanem Nolanságáért , amiért a rajongók oda – vissza vannak.
  És ha Zimmer muzsikál majd megint az maga lesz a menny!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.