Na itt a Dark Universe re-rebootja a The Invisible Mannel

Tudjátok, amit a Tom Cruise-os Múmiával akartak beindítani. Előtte pedig a Dracula Untolddal. Előtte meg a Wolfmannel. Talán. De ez már a múlt, legalábbis az Universal szerint.

Mondjuk ezek jó hírek, főleg, hogy a The Invisible Man-film lesz az új kiindulópont, amihez megszerezték Leigh Whannellt, az Upgrade rendezőjét. Sőt, sokak örömére immáron Johnny Depp nélkül képzelik el a dolgot. A Tom Cruise-os folytatásában még ő lett volna láthatatlan.

Reméljük a mellényúlás után tényleg a legutóbbi hírben hallott gótikus horror felé kacsingatnak. Erre utalhat, hogy a költségvetést visszafogják, és esetleg R is lehet a projektből.


(A kép az 1933-as Láthatatlan ember című filmből van.)

13 hozzászólás a “Na itt a Dark Universe re-rebootja a The Invisible Mannel” bejegyzéshez

 1. És mint tudjuk a rendezőt nem lehet visszafogni alacsony költségvetéssel. Igazán remek hír! Ha nem is Wan szintjére de ez a film lehet Whannell rendezői emelkedésének következő komolyabb lépcsőfoka. Remélem a forgatókönyvet is rábízzák. Kíváncsian várom a végeredményt és hogy kit találnak Depp helyére.

 2. És ezután a bukta után mi lesz majd a kiinduló pont?
  Cinizmust félre téve, kíváncsi vagyok rá. Én még a múmiát is bírtam Tomtól. Persze hulladék a film, de valamiért én jól szórakoztam rajta.

 3. Mondjuk elhagyhatnák azt, hogy univerzum a tervük, mert az ugye eddig sem vált be. Sőt engem inkább elriaszt, hogy képtelenek önálló filmben godnolkodni, aztán a végeredmény csak egy pilot epizód. Marvelnál bejön, mert ők kezdték, és elég sok film jön, ami görgeti a sztorit.
  Viszont én nem vagyok vevő több univerzumra, csak kerek sztorikra.

 4. Brad Pitt a láthatatlan ember nem? :D
  Amúgy a legjobb ilyen film az Árnyék nélkül volt, pedig az nem is ez :D

 5. Szerintem meg tök felesleges ezzel vergődniük. Amikor ezek a filmek készültek eredetileg teljesen más volt még az ingerküszöb. A creature feature már 30 éve csak zs-kategóriára alkalmas, kivétel csak akkor van, ha különleges atmoszférája van a filmnek (Alien), vagy ha legendásra sikerül maga a szörny (Predator), vagy a kettő kombinációja. Legendás szörnyet még ki lehet találni, de az atmoszférát már ellőtték, az nem nagyon tudna új lenni. Láthatatlan emberes horror témában meg aztán tényleg nem hiszem, hogy bármit lehetne még mutatni, amit a Kevin Baconos film ne tett volna meg.

 6. Úgy kéne az univerzumosdihoz hozzá állni ahogy a marvel is indított, fasza önálló filmekkel.
  Ott is az első egybegyúrós film az Avengers volt az előtte lévőek meg mind saját lábon állóak…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.