8 hozzászólás a “Alita csak IMAX-ben?” bejegyzéshez

  1. Rémszarvas: az is, bár anno az Iron Mant is ellőtték szinte teljesen, viszont itt közrejátszik, hogy a premiert mennyit tologatták.

  2. A Dolby-s nem lenne rossz csak ez a színkavalkád rajta nagyon gázos. Akkor már inkább az alapot tenném a falra.

    Rémszarvas: Most nem bántásból de te eddig hol éltél? Gyakorlatilag minden egyes blockbusternél ez a trend hogy kidobnak vagy 40 előzetest ebbe belevéve persze a tv spotokat, BTS-eket stb. Ettől még semmi nem lesz bukta. Úgy bírom az emberekben azt hogy mindenben képesek a rosszat meglátni de ha meg nem reklámozzák eléggé a filmet akkor meg azért mondják hogy bukta lesz. Eldönthetnék az emberek végre hogy akkor mi is kell pontosan. Nem mellesleg senki nem fog fegyvert a fejetekhez hogy megnézzétek ezeket az előzeteseket.

    Amúgy én láttam az összeset de gyakorlatilag MAX és nagyon MaX 10 percet lehetne belőlük összevágni ha csak azokat venném bele ami új is. Tehát egy 2 órás filmből 10 perc még mindig semmi.

  3. Na csak emlegetni kellett a buktát. Rottenen már döngölik is a sárba a vakegerek. :D 44% nem túl erős kezdés de majd meglátjuk hova növi ki magát. De láthatóan az kritikusok többsége azt se tudta mi az az Alita mert mindegyik a szeménél van leragadva majdnem.

  4. dark: a kiemelt idézetek egyikében sem látok említést a szeméről, amit el is olvastam abban sem volt szó róla. Értem, hogy fáj neked az RT valamiért, de akkor is unalmas kicsit ez a hadjáratod. Vakegér minden kritikus nyilván…

  5. Akkor olvas többet vagy nem tudom. Egyébként nem az RT ellen irányult a véleményem hanem az állítólagos “kritikusok” ellen. Olyan baromságokra akadnak ki amik a film előzetesében is meg vannak magyarázva. És igen is elvárható hogy ismerjék az alapot egy ilyen esetben, pl a Mangát aminek ha csak a borítóját megnézik már látják hogy jóval nagyobbak a szemei a csajnak mint a többinek.

    Egyébként nem szó szerint írták hogy a szemei túl nagyok hanem a szokásos “Uncanny valley” megjegyzéssel jöttek ami gyakorlatilag ugyan az.

    Egyébként több kritikát is megnéztem a neten olyanoktól akik ismerik is az alapot és mind azt mondta hogy nagyon durván Mangahű és igen sokan felhozták ellene hogy elvileg nincs befejezése a filmnek de ez mióta baj? ha jól rémlik még az elején elmondták hogy csak az első 2 kötetet vagy mennyit dolgoznak fel a filmben és elvileg lesz folytatás is.

    Ez olyan baromság mint az IGN kritika. Magyarra fordítva:

    “Nem ér fel a mangához sajnálatos módon.”
    pontozás: 8/10

    Szóval ja, én ezekre a kritikusokra célzok Human, nem azokra akiknek nem jött be. Hanem azokra akik olyanokba kötnek bele amibe nincs is okuk.

    Ráadásul a többségük megint azzal jön hogy lopott ötletek vannak benne, mikor a Mangát adaptálták szinte 99%-ban ami meg 90 óta jelen van. Ennyi erővel szidják a GITS mangát mert anélkül nem lenne a Mátrix sem. Ez akkora baromság már ne is haragudj mint egy ház.

  6. “Egyébként nem szó szerint írták hogy a szemei túl nagyok hanem a szokásos “Uncanny valley” megjegyzéssel jöttek ami gyakorlatilag ugyan az.”

    hát ez nagyon nem ugyanaz azért.

  7. Jó nem 100%-ig ugyan az, jogos de itt konkrétan arra értendő hiszen szerintem te is egyetértesz velem abban, hogy ha a szemét nem nézzük akkor nagyon is élethő a csajszi. De sose értettem miért akadnak ki ilyeneken az embereken. Bár ilyen kis “hibák” lennének ma a blockbuster filmekben. De ennek még értelme is van vagyis hát direkt ilyen na. De ezt te is tudod nagyon jól mert láttam hogy itt is mondtad nem egyszer az embereknek.

    Amúgy a pasit akit YT-on követek azt mondta elég véres lett ami meglepő tekintve hogy PG13 de állítólag még így is gyerekbarát. Nekem ez az ami nagyon fog hiányozni mert a Mangában pl megy a gore faktor rendesen.

    Közben már 50%-on van de nem hiszem hogy sokkal feljebb fog menni mert eléggé megosztó lesz ez is. Csak remélem, hogy ennél nem cseszik el mint az Aquamannél és időben küldik az anyagot mert előzetes alapján is Oscar esélyesnek mondanám a VFX-et.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.