Ma jön az előzetes

Két külön világ, két kőkemény fickó, egy Fast and Furious spinoff. Nemsokára kiderül milyenre vették a Hobbs and Shaw-t, gondolom a mély drámát fogják erőltetni benne.

17 hozzászólás a “Ma jön az előzetes” bejegyzéshez

 1. Remélem nem lesz annyira buta mint az utóbbi halálos iramban filmek. Remélem nem veszik semmibe a fizikát. Egy jó akciófilmet akarok, nem egy mesefilmet. Hiú ábránd?

 2. David Leitchben vagy kiben én bízok. Ért az akciójelenetekhez. És ha még lesz valami vágatlan bunyó is akkor nekem azonnal moziban nézős.

 3. Butaságról csak annyit, hogy lesz benne egy jelenet, amit mintha pont ezt parodizálta volna ki a The Rock egy évtizede az Other Guys-ban. A kör furcsa mód zárul be.

 4. velem a Tokyo Drift annyira meggyűlöltette az egész szériát, hogy azóta kizárom a tudatomból az egészet. De ezt a két fickó miatt talán még meg is nézném. Csak mély dráma és fizika ne legyen benne
  (azt hagyják meg John Wicknek)

 5. Érdeks nekem a Tokyo Drift a kedvencem. Ott még az autók a versenyzés volt a lényeg (jó meg a japán kocsik a gyengéim).Azóta csak egy sima akciófilm tudom erre van igény inkább.

 6. Szerintem meg pont, hogy az első 3 film komolykodása vérgáz és kb az ötödiktől fasza. Onnantól nem veszi magát semennyire komolyan és hatalmas fun.

 7. John Wick = mély dráma és fizika.
  Aztán lehet csodálkozni, miért dől a sok fos film a moziból, hát elég vastag az a réteg, aminek arra van igénye.

 8. ez a felvezető szöveg… :D

  Sepi +1. Mondjuk az előzetesből hamar ki fog derülni, hogy megér-e egy agykikapcs/sorvasztó mozit, vagy majd csak otthon, egyszer.
  Őszintén szólva egyik fickót sem kedvelem annyira, de ettől még lehetnek szórakoztatóak, akár lesz mély dráma meg fizika, akár nem.
  John Wicktől meg lassan már a hideg ráz…skacok, nem volt az annyira hudegigamegabrutáljó, hogy mindent hozzá kelljen mérni :D

 9. a John Wickes célzást csak félig gondoltam komolyan, nyilván a mély drámától az is messze van (sőt, úgy érzem, hogy a második rész konfliktusát elég egyszerűen meg lehetett volna oldani). És én sem ahhoz mérek mindent, csak az számomra annyira friss volt, hogy őszintén várom mindegyik részét

 10. Én sem értem ezt a John Wick mániát. Az első egynek elment, a másodikat kikapcsoltam kb 20 perc után olyan kurva unalmas volt. Oké véres meg brutál de akkor már egy The Raid sokkal királyabb akció film.

 11. Bár nem erről szól a poszt, de ha már belekezdtek :szerintem is szar film a John Wick.
  Akkor már inkább retró Commando Schwarzival :-).

  Kíváncsian várom ennek az előzetesét.
  Igen ahogy mondjátok , csak az akció ne legyen annyira agyament.

 12. Bocs ,hogy Off-olok de nem bírom ki. Aki szerint a John Wick szar annak fogalma sincs milyen az igazán jó vágatlan akciót nézni ráadásul sikerült nekik egy érdekes világot is összehozni. Bár több hasonló készülne a sok siralmas B akció film helyett ahol követhetetlen agyonrángatott vágott snitek vannak műanyag kellékekk fegyverekkel stb…

  És hogy On is legyen benne FF széria még mindíg egész elfogadható az akciófilmek közül igen ez igazán agykikapcsolós baromkodás ennyi.

 13. Háát…ha már vágatlan akciójelenet, nekem az Atomic Blonde ominózus ~20perce sokkal jobban beégett, mint a Wick filmek barmelyik masodperce, pedig azt is a John Wick-et jegyzo rendezőpáros egyik tagja csinalta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.