Feltámadt az Escape from New York remake

Úgy tűnik az Upgrade-hez kötődő embereket szétkapkodják. A rendező ugye a Láthatatlan ember projekthez szegődött, most pedig kiderült, hogy a FOX számára Leigh Whannell (Upgrade) írja majd a forgatókönyvet.

Az eredeti filmben Manhattan egy szuperbörtön, ahova be kell hatolnia a mostanra kult figura Snake Plisskennek. Elvileg az új változat átvesz dolgokat az eredetiből, de azért hozzá akar majd tenni Whannell is a témához, viszont nem akarja túltömni annyira, mint a Robotzsarusok és Total Recallosok tették (azok de siralmas remake-ek voltak). Ez valamennyire jól hangzik, legalább látja hol buktak azok el?

(Elég megnézni a címkén levő előzményeket, hogy mennyien jártak már a remake körül. Például sokáig úgy volt, hogy Gerard Butler lesz a főszereplője, és hasonlók.)

5 hozzászólás a “Feltámadt az Escape from New York remake” bejegyzéshez

  1. Nahát! Imáim végre nyitott fülekre leltek Whannell-lel kapcsolatban és végre észrevették?:D nyilván neki is voltak hullámvölgyei/mellényúlásai (last key) de alapvetően egy zseni a pacák telis-tele jó ötletekkel. Remélem beindul a szekere

  2. Remélem jó lesz (ha elkészül), de lesz néhány dolog, amit nehéz lesz megugraniuk. Kurt Russell lazasága, a Carpenteres hangulat és a zene vitte el nálam az eredetit. A történet és a szereplők nagyrésze inkább rossz paródia volt, de valahogy mégis működött. A remakenél gondolom utóbbin próbálnak javítani, hogy a többi ne zavarja annyira a rajongókat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.