Az Alita: Battle Angel trükkjei

A WETA ismét odatette magát? A film forgatókönyvéről hallani rosszakat sajnos (van ahol már megvolt a premier, szóval a világsajtó is láthatta és írhatott róla), viszont a kinézet az odabasz? Itt a trükköket bemutató videó.

Bónusznak mellé dobom ezt az új posztert.

human
írta
2019. 02. 03. 14:02
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Az Alita: Battle Angel trükkjei” bejegyzéshez

 1. A kinézet az egyértelműen zseniális, remélem kapja majd érte a díjakat.
  A sztorit nem tudom mert nem láttam még de én egy nagyon durva Manga rajongótól azt hallottam hogy az eddigi legjobb adaptáció és szinte teljesen Manga-hű a film szóval engem ő még jobban felhypeolt mint az előzetesek pedig azokból is leszűrtem hogy a sztori az szinte ugyan az ami a mangában is van. Az hogy itt mi nem tetszett a kritikusoknak nem tudom, talán az ahogy ők is írták hogy túl “cheesy” amit azért vicces olyanoktól olvasni akik a képregény filmeket meg felpontozták. :D Értem ez alatt az összeset. Állítólag a film hangulatán nagyon meglátszik a 90-es évek és ez nem véletlen ugye mert a Manga akkor kezdődött.

  Azzal viszont még látatlanban is egyet tudok érteni velük hogy a Hugo-t játszó srác nagyon gyengének tűnik. Pedig a karaktere elég fontos.

 2. Vicces, hogy azok húzzák le a filmet, akik azért fanyalognak, hogy nincs semmi új, eredeti mostanában.
  Aztán kipanaszkodják magukat, hogy úgy csinálnak saga filmeket, hogy részről részre találják ki, hogy mit is akarnak, közben itt kifogásolják, hogy sok mindent felvezet a film, amire nincs payoff, majd csak a folytatásban.

  Tény, ha szeret valamit az ember, akkor elnéz neki mindent, ha nem, akkor meg mindenben hibát talál. De, amit láttam, hogy az “amatőr” kritikusok valamiért szerették, a hivatásosok meg eléggé ellenségesek voltak vele, de már kb az első trailer óta.

  Mindenesetre ismerve a teljes történetet tudom, hogy zseniális és megismételhetlen. Brutális és véres is, szóval nem tudom, hogy ez a kíhúzott szemfog mennyire csorbítja a hangulatot.

  Már csak hármat kell aludnom, és kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.