16 hozzászólás a “Így forog a Birds of Prey” bejegyzéshez

  1. Szeretjük a színésznőt, de itt olyan mint valami nagyon olcsó prosti.
    Akkor gondolom független akar maradni és szakított az erőszakos Jokerrel…

  2. A csizmája tetszik! :D Amúgy ennek a nőnek mindegy mi van rajta, mindenhogyan és mindenben gyönyörű!

  3. A változatosság kedvéért végre valaki nem sanyargatta magát 40 kilóra, hogy a tipikus példaképet nyújtsa és pont annyira hiteltelen legyen mint Alicia Vikander az akcióhős. Én támogatom.

  4. igen az egyik puddin át van húzva, a másik nincs de mögé lett firkálva az, hogy cups
    Jelenlegi fotók alapján egyedül a szívben lévő H+P nem lett megváltoztatva, ami alapján páran már azt gondolják, hogy azért nem mert már Pamela P-je …dehát szerintem ez korai, bár egy kis cameo a végén már lehetne neki akár

    LoL csodálkozzunk-e hogy az átlag nő agyonkritizálja magát, mikor még Margot is megkapja, hogy van egy térde?

  5. Vajon kik lehetnek ennek a filmnek a célközönsége?
    Totálálisan érdektelen nekem ideáig.

  6. herczog-nak igaza van nem beszélve Mekare utolsó megjegyzésén.Oké hogy a szépség szubjektív de amikor egy (most csak a külsőről van szó ugye,de amúgy szerintem tehetséges)színésznő aki még fiatal,smink nélkül is szép és nem hánytatja magát 40 kilósra,szóval egy SZERINTEM normális külsejű és alakú,mi több szép nőt szétoltanak,hogy milyen a térde meg a bokája meg a füle meg a vádlija meg a mit tudom én milye,na az szégyen.És ezt a köcsögséget nemcsak Margot-nál láttam. Azután meg csodálkozunk hogy az egészséges önkép hiányzik a fiatalokból,(itt főleg a lányokra gondolok elsősorban)és akkor is fogyózni akarnak ha nem kéne.Egy-egy csinos nőnek beszólnak aztán meg jönnek a 40 kilós(vasággyal mérve)akcióhősnők a filmekbe.Gratula!

  7. Margot Robbie mondta, hogy nem szerette a jelmezét a suicide squad-ban. Hát a mostani képek alapján kár volt panaszkodnia:D
    Gondolom a film erősen az ő karakterére fog fókuszálni így tuti jobb lesz a suicide squad-nál.

  8. Én láttam még vagy 5 másik jelmezt róla szóval elég változatos lesz a ruhatára. De most komolyan meglep ez bárkit is aki ismeri Harley-t? Így lesz végre igazán karaterhű.

    @herczog: Bújj el inkább. Szeretnél te olyan nőt mint Alicia Vikander. Egyébként meg ő nem fogyott le a szerepei miatt mindig is ilyen vékonyka volt szóval nem tudom miről hadoválsz. Lara Croft miatt szedett fel inkább magára plusz súlty meg izmot. Azért “kíváncsi” lennék a te nő ideálodra. :D Amúgy csak halkan mondom, ránézésre nem lehet több Margot sem mint 55 kiló. Nem mintha számítana bármit is.

  9. hogy néz már ki ez a gönc, mi a… ha nem tolnák az ember arcába, hogy ez HQ akar lenni, nincs az az ember, aki a ruha, vagy a haj alapján megmondaná. a SS-ban legalább hajazott az arkham játékokra valamilyen szinten, amikhez nekem nem volt még szerencsém, de a tánc jelenetre ott volt a klasszikus ruha is. de úgy se merik megjátszani, hogy ezt hordja az egész filmben, az lenne a suicide, ha a mégis.

  10. Még mindig nem értem mi létjogosultsága ennek a filmnek?! Érdekel bárkit is a DC rajongókon kívül?!

  11. Hát azért Vikander nem kicsit volt kipattintva a filmre és az akciózása főleg abból állt, hogy lefutotta meg leparkourozta az üldözőit. Egy kivételtől eltekintve a közelharca abból állt, hogy lesből visítva teljes testsúllyal ráugrott valakire egy hegyes eszközzel, ahhoz meg, hogy fejbe nyilazz valakit elég 50 kiló is. Pont az volt a jó a filmben, hogy nem a ceruza karral matrózboxolok Angelina vonalat követte.

    De, hogy a témához is Harley Quinnben mi a truváj amúgy? Mi a képessége azon kívül, hogy bézbóz ütővel betöri a kirakatot? Mert a gyakorlati haszna annyi volt amit láttam kb., hogy az átmeneti fogságba esett Batmannel/Robinnal incselkedve és őket zavarba hozva demonstrálta a karakterek heteroszexualitását vagy ő volt a gyenge pontja Joker tuti biztos tervének. Tényleg nem értem.

  12. Szegény Margot…ennél azért ő sokkal-sokkal többre hivatott, az eddigi munkái alapján.
    Azért otthon biztos le fog csúszni, de valószínűleg pont olyan gyorsan felejtem el, mint a Suicide Squadot..

  13. gád. ez a csaj nemhogy átlagos, hanem bomba. hogy valakinek nem ő az ideálja – oké, és? :D
    amúgy meg szerintem nincs azzal semmi baj, h egy tehetséges színész elvállal egy ilyen szerepet. volt már christian bale denevérember, és milyen jól tette. inkább a produkció minősége miatt aggódnék, nem a cast miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.