Super Bowl: a Captain Marvel tv-spotja

Nyilván a Marvel megtolta a tavaszra szánt képregényfilmjeinek kampányát pár tv-spottal. Marvel kapitány 30 másodpercben pörög a tovább mögött. Vagyis nem is pörög, hanem magasabbra tör, méghozzá gyorsabban, mantrázva közben.

Ugye most zajlik, vagyis mindjárt vége a Super Bowlnak, amit rengeteg amerikai néző követ, így iszonyat drága alatta reklámozni. Ha jól értem, akkor fél perc 6 millió dollárba kerül 2019-ben, így természetesen csak az idén legnagyobb durrnak szánt filmekbe fektetnek ennyit. Megéri ez esetben?

8 hozzászólás a “Super Bowl: a Captain Marvel tv-spotja” bejegyzéshez

  1. nem tudom ki hogy van vele, de nagyon nem fogott meg ez engem. ha “kölcsönözhető” lenne az Endgame-ig ez a film, akkor meg se nézném moziba. reméljük pozitívan fogok csalódni.

  2. Nálam is mozi. Biztos szórakoztató lesz. Meg ugye terjeszkedik a Marvel világ is. Ez mindenképpen egy jó pont a filmnek. A csaj jó, Jackson király. Miért is lenne ez csalódás?

  3. Annyira érdektelen… Ha nem kellene az End Game sztorijához, tuti várnék a letöltéssel. De így, sok más emberrel együtt meg kell nézni moziban, vagyis hatalmas “siker” lesz, még akkor is, ha gyenge lesz. Bár erről a kritikusok biztos hallgatni fognak. 90% feletti RT score-ja lesz kritikusoktól, és kb 60% a nézőktől. Ez a tippem :)

  4. Nem kell az Endgame sztorijához. Semmi köze nem lesz hozzá. Ez a 90es évek. Viszont felvezet majd más dolgokat, pl a Titkos háborúhoz. Akit nem érdekel ez a karakter elégedjen meg annyival, hogy a legerősebb az MCU-ban és Fury hívása miatt tér vissza a Földre.

  5. Amúgy itt is eléggé úgy néz ki, hogy Jude Law karaktere valószínűleg nem azon az oldalon lesz, ahol lennie kellene ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.