Super Bowl: az Avengers: Endgame tv-spotja

Új képsorok, kőkemény hangulat a tömegek által eddig talán legjobban várt Avengers új előzetesféleségében. Van aki képes továbblépni az eseményeken, de Amerika kapitány és a haverok nem törődnek bele a csettintésbe.

Ugye most zajlik, vagyis mindjárt vége a Super Bowlnak, amit rengeteg amerikai néző követ, így iszonyat drága alatta reklámozni. Ha jól értem, akkor fél perc 6 millió dollárba kerül 2019-ben, így természetesen csak az idén legnagyobb durrnak szánt filmekbe fektetnek ennyit. Megéri ez esetben?

26 hozzászólás a “Super Bowl: az Avengers: Endgame tv-spotja” bejegyzéshez

 1. Annyira semilyen ez a fél perc, mégis csak olaj a tűzre. Nagyon jól építik fel a marketinget. Mutatnak is valamit, de nem is.

 2. szerintem tök hangulatos, szemben a Captain Marvel fél percével, ami… inkább nevetséges volt.

 3. Hát a Marvel Kapitány az tényleg vicc volt. Még abban a fél percben is szarrá van tolva a feminizmus meg a metoo. Konkrétan ott ül a sok katona mindenki férfi és ő egyedül a csaj. :D Ez nem lesz Wonder Woman az tuti. Az legalább tudott normális pasikat szerezni maga mellé de itt valahogy kételkedem.

  Viszont ez az End Game előzetes nem rossz de én továbbra se nyelem be ezt a dark hangulatot. Kamuzik a Marvel. Vagy max 10 perc lesz ilyen sötét. Kíváncsian várom hogy Deadpool a Marvelből is viccet csinál majd hogy túl darkosak lettek. :D

  Amúgy elég spoileres előzetes, Starkot már el is lőtték. Nem mintha akkora nagy cucc lenne. A fangirlök meg már az előzetes óta pörögnek hogy ki lehet az a robot hangú valaki a végén.

 4. ugy lehetnek vele h itt 6 millio dollarbevetelnem megfelelo uj nezot kell megnyerni, bar nehez merni, azert csak az egyik legnagyobb sportesemeny..

 5. A legelején marja jó a gyors fekete-fehér montázs, amiben csak 1-1 fontos részletet színeztek át vörösre, majd átváltanak a Marvel logóra. Az egész nagyon hangulatos, ahogy a túlélő csapat összefog. Már amiatt is kíváncsi leszek, hogy a többiek mit reagálnak majd Rocketra, mert lazán ott sétál a főépületben. Ant-Man és Stark-Nebula is el lett lőve, de sebaj. Thor új fegyverével még mindig tudnak teleportálni, tehát lehet azzal mennek majd Stark vagy Tahnos után…

 6. Valóban hangulatosabb az End Game spot, mint a Marvel kapitányé, bár szerintem utóbbi is bőven elmegy kategória. Mondjuk mókás nézni, hogy az emberek ingerküszöbe odáig jutott, hogy ha nő szerepel egy látványfilm 30 másodperces reklámjában, akkor az már a feminizmus és a metoo(?) szarrátolása :D :D :D

  A 6 milliós ár pedig nevetséges. Értem, hogy elérnek 100 millió nézőt, és így számolva 5-8 centet fizetnek egy emberért, de ha azt vesszük, hogy ebből hányan jelentik a célcsoportot, akkor már rosszabb az arány. Jó, persze presztízs is, hiszen online még többen megnézik majd a hype-nak köszönhetően, és a Marvelnek ez aprópénz, de pl. az Us esetében hatékonyabban is el lehetne költeni marketingre ezt a 6 milliót szerintem.

 7. @DarkEagle, mi volt a feminizmus meg a metoo? Feminista azért, mert nem férfi? Okés, mondjuk értem, mire gondolsz itt, mondjuk… de a metoo hogy jön ide? Megerőszakolták, vagy mi? Nekem nem tűnt fel.

 8. Éllen! nem tudom mennyit olvasol commentet itt de DarkEagle baromságaira jobb ha nem figyelsz (savanyú a szőlő a DC emberkéknek)

 9. Persze, hogy fun lesz, hiszen ez lesz a széria Jedi visszatérje az ewokokkal, mint ahogy az Infinity volt a Birodalom visszavág.

  Amúgy meg 11 év után nem hiszem, hogy bárki úgy szeretne beülni erre a filmre, hogy felvágja az ereit. Én speciel nem vagyok őrült rajongó, viszont nem vagyok kíváncsi egy olyan befejezésre, amelyben a kiöregedő hősök meghalnak (Tony, Steve vagy akár Thor). Sokkal inkább pozitív, felemelő élménynek kell lennie, hiszen maguk a szuperhősök is ezt képviselik.

 10. Sajnos egy új szereplőből sem nézem ki, hogy felérjen a mostani kiöregedőkhöz. Jó, ok, Pókember nem rossz, de azért nem egy vezető hős. Esetleg még Strange lehet jó Cumberbatch miatt, oszt jó napot

 11. Capet harapdálja az ideg rendesen… biztos nem a kaját kotorta ki a fogai körül :D

  Ez esetben elég volt két rövid mondat egy jó spothoz.

 12. nagyon tolják amerika kapitányt meg a pajzsát a nép arcába, még a végén nagyobb szerepe lesz, mint starknak. ja, amúgy szépen másolják a dc filmek atmoszféráját.:)

 13. 21 blotter: igen a marvel pont a dc atmoszférájának másolására van rászorulva … hallod ez az aquamen és a shazam után elég velős vicc volt :D

 14. nyilvánvalóan irónia volt, csak mate gyerek te vetted vérkomolyan, különben nem kellene olvasnom most a kommentedet :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.