A Disney fejes szerint folytatják az R besorolás franchiseokat

Bob Iger is megerősítette, hogy a Fox bekebelezése után az eddigi R besorolású filmsorozatok nem lesznek PG-13ra redukálva. Konkrétabban: a Deadpool R marad, a Kingsman R marad, és ha az Alien folytatódik, akkor az is. Meg hasonlók.

We do believe there is room for the Fox properties to exist without significant Disney influence over the nature of the content. Meaning that we see that there certainly popularity amongst Marvel fans for the R-rated Deadpool films, for instance, we’re going to continue in that business, and there might be room for more of that.

Sőt, szerinte ha jól van kommunikálva, akkor más Marvel témák is előkerülhetnek így R besorolással, jól elkülönítve, nem a fő Disney-Marvel brandbe sorolással. Vajon a Blade-re célzott? A Punisherre?

16 hozzászólás a “A Disney fejes szerint folytatják az R besorolás franchiseokat” bejegyzéshez

 1. Nagyon remélem, hogy ez igaz és nem az lesz a szitu, mint a Sony Venom-nál. Keménykedtek, hogy R lesz a film ezért meg azért aztán a bemutató előtt mégis inkább PG13 lett. Szóval hajrá Disney!

 2. Sajnos előbb tudom elképzelni azt, hogy elkaszálják ezeket a filmeket, minthogy R besorolással elkészítik. A Disney-nek mindig az volt az érdeke, hogy egész családok menjenek el a filmekre, mert a jegyeladás az első. Bele is buktak ebbe párszor, de sosem tanultak belőle.

 3. 1. a Disney akármihez nyúl arannyá válik, gyakorlatilag ők szabják meg a piac irányvonalát most, ergo nem szorulnak nagyon rá, hogy alkalmazkodjanak – legalább is rövidtávon még.

  2. de hosszútávon tervezve azért nyitni kell többfelé, és szerintem nem kéne attól tartani, hogy a brand neve sérül egy-egy R rated mozi miatt.

  3. ha már pont a Deadpool kép van ott, azért a Once upon a Deadpool nem igazán jött be, Kínában 50 milliót ér el maximum, azaz nem feltétlen éri meg PG13-ra leforgatni a már stabilabb lábon álló sikereket.

 4. De jó lenne ha csinálnának tisztességes Alien filmeket nyugger Ridley förmedvényei után.

 5. Most azon gondolkodok, hogy a mai világban, ahol a népesség 80%ának 75 másodperces memóriája van, van e még bármi jelentősége annak, hogy ki mit mond.

 6. bobjay: a Disneynek mindig is az volt az érdeke, hogy minél többet keressenek, és egy Deadpool majdnem milliárdot hozott, szóval ez elgondolkodtatta őket. Főleg, hogy ha nem kell kiírni az elején, hogy Disney. Persze eddig is csinálhatták volna, rip Miramax.

 7. Remélem hogy újrakezdik Deadpoolt mert az elkészült két filmmel nem lehet beelrakni az MCUba sehogyse. :/

 8. Jöjjön csak Alien, minden mennyiségben, az sem érdekel ha sorozat, vagy a streaming platformra gyártanak valamit.

 9. Én is várom az Alien filmeket,de azokat Scott egyenlőre szerintem elintézte.Blomkamp Alien 5 tervét aláaknázta Scott a Convenant meg nem teljesített túl jól kritikailag,anyagilag még oké mert 97 millóból készült és durván 241 milliót hozott vissza.De ezek után nem tudom mit kezdenek ezzel az amúgy remek franchise-al csak mert a 2 előzményfilm finoman fogalmazva sem volt túl jó.

 10. Kellene az avp univerzum élére egy olyan ember mint Feige a Marvelnél és jöhetnek futószalagon az Alien és Predator filmek, néha egy crossover.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.