12 hozzászólás a “Harder. Faster. Stronger. Bet… mi?” bejegyzéshez

 1. Hát én meg nem. Illetve igen, de remélem nem az lesz a vége, hogy a csaj kihúz mindenkit a szarból. Ha az egész boszúállók sztorit egy filmbe zsúfolnák, és ez lenne a vége, hogy egy hajánál fogva előrángatott, minenvivő, legerősebb szuperhős előkerűl valahonnan a végén és rendetrak, mindenki a forgatókönyvírókat szidná, hogy nem tudtak máshogy kimászni a saját csapdájukból. Komolyabb megoldás kell ide, remélem nem kell csalódni.

 2. Kétlem, hogy annyi lenne az Endgame, hogy felbukkan Marvel és megold mindent. Volt itt szó időutazásról, Ultronról, Professor Hulk,Iron man Thanos buster armor, hetedik infinity stone, új nagy ellenség? Thanos jó lesz, Nebula elveszi a gauntletet… Stb. Szóval volt miből meríteni. És ugye rengeteg olyan kis üzenetet rejtettek el a filmekben, amiket csak azok értenek, akik olvasták és követték a régi sorozatokat. Nem tudom elképzelni, hogy ennyi forrásból ne tudnának összehozni egy baromi jó filmet.

 3. Minato,ebben bízok én is, csak annyit emlegetik a Marvel legerősebb karakterét, meg hát ez a finálé előtt bedobott eredet sztori…
  Na mindegy, én optimista vagyok…:)

 4. Én úgy vagyok vele, hogy a marvel az infinity war-al lezárt egy korszakot. A hősök megmutatták hogy mennyire önfeláldozóak, de imádtam hogy Thanos végigvitte amit elkezdett. Innentől kezdve barmit csinálnak az csalódás lesz (úgy is mindneki feléled). Ezért a endgame-el inkább az új univerzum alapjait kéne letenni, pl Marvellel, és nem 3 óra giccset összehozni, amit mindenki végigsír hogy vége.

 5. még mindig nem érzem a marketinget, de külföldön azt mondják nagyon erős a hype és az Endgame egyre feljebb húzza. most már simán 150 millió környékére (vagy fölé) lövik a kezdő hétvégéjét, miközben az eddigi anyagok alapján simán az MCU egyik leggyengébb darabjának tűnik. de majd hamarosan úgyis kiderül.

 6. abelh: azt Ant-Mannél is azt lehetett Mo-n érezni, hogy a Marvel első buktája. Itt is hasonló lehet a helyzet, nem érezzük át errefelé. Érdeklődve figyelem, hogy milyen kevés kommentet és likeot generál itt az oldalon is a többi Marvelhez képest (hát még a WW-hez képest:).

 7. Human:

  igen, ahogy leírtam, pont arra gondoltam, hogy hasonlók hangzottak el a Hangyáról is, hogy ha most nem állnak földbe akkor soha. erre szépen nyitott és még a kritikák is szerették.

  de akár a Black Panthernél is, kint már pattogtak be a 150+ milliós tippek, mi meg vártuk, hogy na ebből mi lesz.

  amúgy alapvetően most a minőségre gondoltam ,hogy azt nem érzem igazán a trailerek, poszterek alapján, a nagy kaszálás szinte 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.