Black Canary a képeken

A Birds of Preyből már láttuk Harley-t, amint épp az utcán mászkált. Hát most lekapták Jurnee Smollett-Bellt is jelmezben, aki Black Canary-t alakítja a képregényfilmben.

11 hozzászólás a “Black Canary a képeken” bejegyzéshez

 1. Miért feküdnek rá arra, hogy teljesen eltérjenek a kosztümök meg minden egyéb a képregényes megvalósításoktól? Plusz a színésznőt nem ismerem, de némelyik képen már rendesen Black-Black Canary-nek néz ki. No racism, but rly. Nem lehet úgy képregényfilmet csinálni, hogy ne változtassanak mindenen? Rengeteg olyan történet van ami bőven kiad egy egész estés filmet, és ezerszer veri a DC majdnem minden eddigi próbálkozását, és sokat agyalni sem kellene rajtuk, szimplán vászonra vinni, erre jönnek az átírt szenvedések meg a Doomsday-es Dark Knight Returns pt 2 korcsosulás. Biztos velem van a baj, de én nem értem miért nem mennek rá a biztos pénzre a rajongók elüldözése helyett…

 2. valami nagyon nem stimmel a casting csapattal a dc háza táján, ez a csaj kiköpött starfire, nem black canary.

 3. Az Aquamannel nem volt nagy gond. Néhol kicsit kínos és szar poénok repkedtek, Black Mantát úgy ahogy van ki kellett volna vágni de a látvány elvitte az egészet a hátán, az csodás volt. Egy közepes MCU film szintjét hozta összességében.

  Ez viszont az alapján ami eddig látható, tudható egy SS szintű förmedvény lesz szerintem.

 4. Amúgy azok, akik szerint rendben van ez a #blackwashing, megérdemelnék, hogy mondjuk Idris Elba helyett kapjanak egy Woody Harrelson-t John Stewart karakterére, vagy ha mozifilmbe kerül Black Lightning, akkor azt ott Lucy Liu játssza el, stb. ha már csak a tehetség számít az adaptálásnál, a bőrszín, nem, testalkat tökmindegy, mert ugye erre hivatkoznak, hogy ők csak azt nézték, semmi mást.

  A színészválogatás persze önmagában nyilván nem jelenti azt, hogy automatikusan szar lesz a film, csak azt, hogy ha valaki remakelni fogja pár éven belül és az nem csak tehetséges, de karakter hű színészeket is választ, alapból jobb helyről fog startolni, mint ahol ez az alkotás végül befut.

 5. “Így van Máté és legalább akkora pénzügyi bukta, mint az Aquaman :D ”

  Ezek az érvek olyan jók. Mintha a zombik fanok, az igénytelenek és a divatmajmok nem tudnák összeszedni a sok bevételt egy filmhez. Csak azért mert sokat szed be, nem jelenti, hogy bármilyen minőséget vagy értéket képviselne. A valaki a 21. században még mindigg azzal jön, hogy népszerűség = jó, akkor az szomorú.
  Persze ha valaki csak rohanni akar mindenre és védeni, ami előtt kitesznek egy márkanevet, akkor nem szóltam, ezeknek az embereknek is kell valamit fogyasztani, különben éhen vesznének a minőség láttán. Azt pedig… nem akarjuk?

 6. Cardas: nagyon félre tetszett ezt érteni, de nem gond elvégre írásban nincs hangsúly… Bárhogy a :D nincs figyelembe véve az érthetetlen
  Én sose szoktam itt azzal dobálózni, hogy ez a film meg az a film ennyit keresett, tehát biztosan jó
  De itt ezzel a mondattal visszaakartam utalni azokra a kommentekre amik szemüveget feltolva az orron nyilvánították ki, hogy az Aquaman film bukta lesz figyeljétek majd csak én megmondtam… Itt most az új alja lesz pár forgatási képből és tesztvideóból, mikor mindenki tudta h utcai szintű dologról van szó…ráadásul ha már brandekről van szó olyan valakitől, aki a másik nagy brand örök híve és rendszeresen ír le negatív dolgokat erről a brandről… De ez csak akkor fontos ha ennek a brandnek a híve tesz vmit gondolom :/

 7. Nem azért lesz alja mert street level hősöket vonultat fel wtf hanem azért mert egy elkapkodott férc mű az elődje, ez a film annak a spinoffja. Én már az SS-ben sem kedveltem a Margot Robbie féle Harleyt, ugyanolyan idegesítő, fos karaktert sikerült csinálni belőle mint Jokerből.

  Nem a branddel van bajom mert én szeretem a DC-t de a jelenlegi felhozatal igen csak felemás és nélkülöz mindenféle koncepciót. Olyan mint az SS volt, egy tákolmány férc munka. Toldozgatják-foltozgatják, időnként kijön egy jobban sikerült alkotás de nem látszik egy tiszta vizió. Ad hoc jelleggel belakapnak dolgokba, nincs egy világosan kijelölt irányvonal. Nem a DC-t szidom én hanem a Warnert mert mérges vagyok, hogy ott ülnek az aranytojást tojó tyúkon és elbasszták.

 8. Egyet értek Mate815-el, jól látja.
  És igen, ha egy film sokat hoz, attól még lehet szar és buta. Lásd Transformers filmek.

 9. Akik szerint ez nem képregényhű az üsse fel a 2015-ös Black Canary szériát mivel azt dolgozza fel. Csak mondom. Annyira bírom ezeket a hozzáertő kommenteket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.