Charlie’s Angels meg a rendezőnő

Egy kulisszák mögötti képen láthatóak a Charlie’s Angels reboot főszereplőnői a rendező társaságában. Elsülhet ez jól? Mármint azért ehhez a sorozathoz, és ugye két filmhez nyugodtan hozzá lehet nyúlni, de Elizabeth Banks előző rendezése a Pitch Perfect 2 volt, ami képileg inkább egy Paul Feig filmre hasonlított, csak aranyosabb volt annál. Reméljük Banks jobban boldogul pörgősebb zsánerben, mint Feig tette.

18 hozzászólás a “Charlie’s Angels meg a rendezőnő” bejegyzéshez

  1. Mind a négy csaj baba. Köztük a rendezőnő is. Szerintem nem lesz rossz, ha pörgős és laza lesz egyben egy jó forgatókönyvvel. Banks megoldja.

  2. Nekem a Pitch Perfect 2 nagyon nem jött be, így hogy az A Simple favor meg egy tök jó bűnös élvezet lett számomra eskü jobban érdekelne Feigtől a dolog. De mint minden mediocre férfi rendező, úgy végre egy mediocre női rendező is megérdemel több lehetőséget :D ezért nyitottan állok Banks munkája felé.

  3. lehet csak azért, mert elkezdtem újranézni a 20 éves Roswell-t, de a jobb oldalira kapásból azt hittem, hogy Shiri Appleby…

  4. Minato

    Az előző két filmben volt, Lucy Liu személyében. Nem tudom, hogy csak trollkodsz-e, vagy túl fiatal vagy még, ezért esetleg nem láttad, és nem is végezted el a házi feladatodat, ehhez az igencsak minőségi burnhöz (szarkazmus), de én részemről vagyok akkora gatekeeper, hogy bosszantson, ha valaki ekkora dum-dum, a három másodpercre található válaszok korában.

    Én kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből. :)

  5. Happy Zoidberg

    Vagy lehet hogy pont azért kérdezte, mert tisztában van vele hogy az ellőző kettőben volt?

  6. Happy Zoidberg, szerinted, ha filmbuzit olvasok és itt posztolok, akkor nem vagyok jártas a filmekben? Ahogy Zobor is mondja, pontosan azért kérdeztem.

  7. Ez esetben pardon, Minato, bár mostanság, amilyen kommenteket egyesek ide merészelnek böffenteni, néha nehéz megállapítani, hogy ki az, aki nem csak egy tahó ál-kocka.

  8. Happy Zoidberg, semmi gond. Szerintem úgy lenne az igazi, ha lenne egy jó kis szexi, bunyós ázsiai csaj is benne.(Mondjuk nem tudom, hogy szabad-e még ilyeneket kimondani, vagy leírni a mai PC világban.) Lucy Liu szerintem nagyon jó volt ezekben a filmekben. Így viszont úgy néz ki, hogy teljesen más karaktereket írtak a sztorihoz. Mondjuk nekem ez így inkább Totally spies, mint Charlie’s angels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.