Jön a Titok

A The Secret című önsegítő könyvből is csináltak egy filmet. Olvasta valaki, van benne történet? Vagy csak a könyv önsegítő üzenetét vették alapnak egy sztorihoz? A főszereplők amúgy Katie Holmes és Josh Lucas.

human
írta
2019. 02. 08. 15:51
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Jön a Titok” bejegyzéshez

  1. Nincs benne történet. A könyvnek a lényege, hogy ha nagyon koncentrálsz valami jóra, akkor az meg is fog történni veled, mert bevonzod az univerzumból. Tömören legalábbis.

  2. Oké, ez egy olyan alapkoncepció amire felhúzhatnak egy totál tipikus filmet. Nyilván kb. bárki meg tudná írni aki látott már romantikus vígjátékot. Jókor időzítve szerintem simán tudják nyereségesre csinálni. Persze más kérdés hogy jó-e, hogy érdemes ilyesmiket készíteni.

    cherockee: Ezt azért így látatlanban nem jelenteném ki, túlzásokba ne essünk. :)

  3. Annak idején egy tanárunk ajánlotta, illetve kölcsönadta mindenkinek, akit érdekelt. Az egyik fejezetben valaki tavasszal balesetezett, és lebénult, de nagyon koncentrált, hogy karácsonyra lábra álljon. Mit ad isten, az ünnepekre a saját lábán ment haza. Ez azért maradt meg, mert ekkor majdnem letettem a könyvet, mondván, túl szép ez már…:) De alapvetően jó könyv megszívlelendő üzenettel. Filmen könnyen giccshalmazzá válhat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.