7 hozzászólás a “Justice League vs. The Fatal Five-előzetes” bejegyzéshez

 1. Na erről van szó…Ezekkel a régi karakterekkel el lehet mindent adni, jönnek is elő a gyerekszobás flashbackek a JLA-ról. Instant nézős.
  A gyűrűn a szimbólum nem ismerős, valamelyik Lantern Corp-ból van a tag, vagy másfajta szupermuki?
  Egyébként érdekes, hogy mennyivel komolyabban veszi a DC ezet az animált cuccokat, sokkal jobban ki vannak dolgozva meg jobban merítenek az alapokból mint a DCU filmek.

 2. Fura, hogy több képregényes univerzumot is visznek. Most újították fel a Death of Superman-t és a folytatás is megjelent a Reign of Superman.

 3. Yay Jessica Cruz YaY…az a Diane Guerrero lesz a hangja, akit az Orange is the new Black óta fancastingolok Jessicanak, csak épp nem animálva, na mindegy ritka az is, hogy valami félig összejön szóval hálás vagyok :D

  Artox: Legion of Super-Heroes gyűrű

  “Egyébként érdekes, hogy mennyivel komolyabban veszi a DC ezet az animált cuccokat, sokkal jobban ki vannak dolgozva meg jobban merítenek az alapokból mint a DCU filmek.”

  Itt azért vegyük figyelembe, hogy az élőszereplős filmekhez képest még mindig hatalmas előnyben vannak…nem olyan olcsó előállítani, mint a képregényeket, de olcsóbb és egyszerűbb, mint az élőszereplős filmeket..és lásd itt pl viszont látod ugyanabban a rajzolásban Wonder Womant, mint gyerekkorodban, de 20 év múlva nem tudják majd előszedni csak úgy Gal Gadotot, őszintém most sem olyan könnyű, mert mondjuk épp beraknád valamibe ő meg az új Poirot filmet forgatja Jodie Comerrel (instant várós már megvan a jegyem)

  ezek az animált cuccok ráadásul főleg eleve a képregény fanoknak vannak, vagy mindenképp azoknak akik jobban benne vannak a témában, mint az átlag közönség,és sokkal nyitottabbak mindenfélére ebben a kategóriában, míg az élőszereplősnél a múltban ragadtak egy csomóan… teljesen más a hozzáállás a kettőhöz…pl ezekben az animációs filmekben rendre szétbasszák a városokat és nagy a rombolás, de senkinek sem probléma, míg a man of steelnél már megy a sírás…

 4. Igazándiból de, 20 év múlva már mindenkit elő tudnak szedni, lassan már most is hála a CGI-nak, másrészt meg azért van könnyebb dolguk mert nem cseszik szét annyira ezekkel az alapokat mint a DCU-nál, több meló valamit szarul újra írni, mint szimplán elolvasni azt ami már adott, rábólontani és nekilátni a kivitelezésnek. A “városszétbaszás”(na de hölgyem!) meg alap dolog a legtöbb szupercuccnál, az hogy a közoffendedilyenek miatt is sír már nevetséges. A legnagyobb gáz meg qz, hogy a hisztis réteg szenvedése túl nagy hatással van már a mozikra is, ezen a téren gusztustalan generáció ez.

 5. Azért én nem szeretném ha cgi Gadotok szaladgálnának 20 év múlva a filmekben végig,nyilván most is előfordul egy-két akciójelenetben, de teljes élményben jó lenne megmaradni a sima embereknél. Ne legyen már ebből az a film SimOne :D Látta vki? Al Pacino stb

 6. Teljesen sajnos vagy nem sajnos nem marad meg az embereknél az ipar, a robot kaszkadőröket már csinálgatják, más fejlesztések is mennek gondolom, a CGI karaktereket meg majd megszokja a következő generáció, mi meg lehetünk azok az öregek akik mondják hogy bezzeg a mi időnkben még szar volt a CGI, akkor rendes filmeket csináltak élő szereplőkkel, amiktől valószínűleg 20 év múlva a CGI meg sem lesz különböztethető.

 7. A legenda visszatért és még csak említést sem kapott? WTF? Bruce Timm neve pedig hatalmas garancia a minőségre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.