Pár Endgame-jelmez

Gondolom a Captain Marvel premierjéig nem tolja majd agyon az Avengers kampányát a Marvel stúdió, de egy brand dealből született nyereményjátékban felfedték pár karakter új kinézetét véletlenül. Már ha nem szúrtuk ki a trailerben?

human
írta
2019. 02. 08. 04:06
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Pár Endgame-jelmez” bejegyzéshez

  1. Hulk itt már nagyon emberinek néz ki, csak lesz Prof. Hulk? A ruhát akkor is fölösnek érzem rajta, mondjuk Widow-on is. :D

  2. jó lenne ha visszamennének az időben és akármi is történt black widow fodrászával az első bosszúállók film után, megmentenék.

  3. Szvsz kár, hogy nem álltak bele tökösen a kapitány karakterfejlődésébe és most megint sisak meg A betű stb. Ő már nem “Amerika” kapitány az teljesen karakteridegen lenne, ha megint hazafi lenne. Maradjon csak meg Badass Kapitánynak, az jó irány volt.

    A szőke Widow szerintem is jobb volt, de ő most szomorú és beszigorított és az is lehet, hogy hajfestéket sem kapni ugye az apokalipszis után, így az hihető.

  4. Hát nekem se ez a szépfiú-Hulk nem jön be, se Thor nagyon hülye fejszéje, se Widow haja… ez egy gyenge poszter

  5. Nem frankó plakát, hiányzik valami, valakik a kép baloldaláról. Nagyon nem arányos így.

  6. Szerintem ne plakátként tekintsünk rá, ez egy más céllal készített promo “tákolmány”. Legalább most már láthatjuk Natashát is azzal a fura órával :)!

  7. Bayay:

    Lehet, hogy az események hatására a kapitánynak visszatért a hite a hazafiasságban. Egyébként nekem bejönnek az új jelmezek főlek a kapitányé. Thornak csinálhattak volna inkább valami hasonló badass King Thor képregényes külsőt hiszen mégiscsak ő “asgard” királya.

  8. Valszeg itt Banner és Hulk tisztázza egymás közt a dolgokat és megkapjuk az intelligens Hulkot. Az lenne a faja, ha a végén Thanos vagy valami más miatt Hulk kapna valami nagy “pofont”, olyannyira, hogy az intelligensből szürke Hulkká menne át a későbbiekben.

  9. “jó lenne ha visszamennének az időben és akármi is történt black widow fodrászával az első bosszúállók film után, megmentenék.”
    IGEN, IGEN, IGEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.