Jöhet az Aquaman spinoff?

A Warner felfogadta a Noah Gardner & Aidan Fitzgerald párost arra, hogy az Aquamanben látott Trench köré építsenek egy horrorfilmet! Tényleg, az ő lakhelyükön fog játszódni, és senki nem tér vissza a fő filmben látottak közül, csak ezeket a lényeket kapjuk.

human
írta
2019. 02. 09. 04:32
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Jöhet az Aquaman spinoff?” bejegyzéshez

 1. Igen. A Superman folytatás azért nem valósul meg, mert ez a film tervezet elvon MINDEN erőforrást a Warnernél…

 2. Elsőre én is nagyot néztem, de aztán hát ez a Wan effekt…ugyebár Volt a Conjuring…tetszett benne a baba és kiépült belőle az Annabelle sorozat, volt a Conjuring 2 az Apácával hát ugye ki kapott tavaly saját filmet? Most nem mondom, hogy szárnyalok az örömtől, hogy mondjuk nem egy kevésbé ismert,de azért szeretett karaktert fogadott a szárnyai alá, hanem ezeket a lényeket, de megértem hogy a pénzesek miért hagyják neki az ilyesmit, mert eddig sikeresnek bizonyult. Amúgy meg nem tudom mi akar ez lenni horrorfilm tenger felett/alatt vízi zombiszörnyekkel? Az Aquaman előtt/után szóval wtf de jelenleg max csak nyitott vagyok, amúgy pont letojnám, ha végül nem valósulna meg,de kb ez biztos Wan miatt?
  Amúgy meg ja hiába hogy igazán nem ez veszi el az összes erőforrást, de akkor is frusztráló valahol, hogy ez bezzeg kell…mondjuk érthető az is, hogy bátrabban belefognak, mert ennél megint szabadon mozoghatnak, senki nem fogja mondani hogy not muh trench people, muh childhood ruined

 3. Tényleg olyan, mintha nem tudnák mi a fenét kezdjenek a DC-vel. Még mindig ott tartanak, hogy bottal bökdösik, szurkálják, pedig lehetnének úttörők abban is, hogy csak egy az egyben adaptálnak egy képregényt egy mozifilmben úgy, hogy bármit, amiről azt gondolnák, hogy nem működne, úgy hagynák, ahogy az ki lett már találva. Kb. vakon belemarkolhatnának a füzetekbe, hogy sztorit válasszanak, garantált siker lenne. Erre jön ez a valami, amiből már az Aquaman filmben is túl sok volt.

 4. Sokan úgy csinálnak (nem csak itt), mintha ez lenne a DC filmek következő alappillére. Pedig erről szó sincs. Csak egy film, amit fejlesztenek a sok közül…

 5. WB brainstorming:

  MOS2? – Who cares?
  The Flash? – Nahh
  Green Lantern Corps? – Huh?
  JL2? – Lol
  Aquaman spinoff random tengeri cg lényekkel? Fuck yeah!

 6. Huha van baj a DC háza táján. Horrorfilm? Embereket fog enni, vagy atlantisziakat? Jajistenem.

 7. Igen, mert biztos tolakodnának a rendezők, hogy Figyelj már, szolgamód másold már le ezt a képregényt, fasza lesz, csomó pénzt keresünk. Mikor még a Marvel sem csinál ilyet /lásd Ragnarök, Civil War/

  A Flash-t átírják, nem akarják elcseszni /gondolom, a King Arthur-nál jobb filmet akarnak/, a Green Lantern-nel már egyszer durván befürdöttek, a JL meg elég nagy lebőgés lett. Ez a Trench meg kisebb pénzből forog, mint az Aquaman 190 vagy 200 milliós büdzséje és Wan producer lesz benne. Plusz ez nem akadályozza meg azt, hogy jöjjön a Flash vagy bármelyik. Srácok, ez egy horror film lesz, nem egy blockbuster. Nem értem, miért nem lehet néha egy kicsit a dolgok mögé látni vagy belegondolni ebbe-abba.

 8. Pont ez lenne a lényeg, szereznek egy első filmes rendezőt, írónak alig lenne melója, csomó helyen spórolnának és a végén mégis mindenki örülne, a vállalat, a rajongók és ha jó a történet, akkor meg akárki. Nem lenne olyan ördögtől való dolog, főleg mostanában amikor még a remake-t is remakelni vagy rebootolni kell, akár 2 éven belül is.

 9. Hát mostmár tényleg elmennek a picsába. Asszem innentől a DC mozizásnak annyi, ilyen dolgokért az ostoba Warnert pénzelni fölös. Marvelhez meg ugyan ne hasonlítsd már, azok az elejétől kezdve rohadt jól elkezdtek építkezni mára meg a legsikeresebb franchise az övék, míg a DC okádék spinoffokkal próbál törött lábon megállni, mivel a fő filmjeik egy kivételével (WW) mind szarok. Nem baj, a haljószágok majd jók lesznek Rated-R-ben Deadpool-al szemben… Botrány amit csinálnak.

 10. Szerintem itt sokaknak gőze nincs arról miről beszél. Egy ilyen filmben simán fel lehet vezetni olyan szereplőket mint Garth aka Aqualad, vagy a másik Aqualad Kaldur na meg nem beszélve Dolphinról. Ők simán beleillénenk egy horror féle filmbe. Egyébként is a Trench az egyik legjobb része és nem csak látványilag az Aquaman filmnek. Szóval ritka esetek egyike de a Warner Hamadával az élen végre nagyon is tudja mit csinál és igen is jó irányba haladnak.

  Szóval megkérném azokat akik nem ismerik a képregényeket ne írjanak hülyeségeket. Mert szerintem már a Marvel is bebizonyította hogy a kevésbé ismert szereplőkről is megéri filmet csinálni és a DC dettó lásd milliárdos Aquaman.

 11. A szokásos fizetett promóciód, meghintve az agyonjáratott “jóazakvamenmeregymilliárd” szennyel.
  Tökmindegy mi lehetne jó, képtelenek értékelhetőt letenni az asztalra. Jössz azzal, hogy “mernemismeritekaképregényt”, amellett meg szemet húnysz hogy a DC filmesek sem ismerik…

 12. @DarkEagle: kíváncsi lennék azért, hogy nálad hol van az a határ, ami már neked is sok lenne, mert fogadni mernék, hogy még ha le is írod és pár éven belül megcsinálják és rákerül a DC logo, akkor az alá is az megy majd, hogy mindenki hülye, mert akkorát robban majd a film, hogy felrobban a mozi..

 13. Abban nem vagyok biztos, hogy ez a film elkészül valaha, de a jövőben ezek az alacsony költségvetésű mozik fognak dominálni a DC-nél. A következő három DC film költségvetése összesen nincs 200 millió. Hamada ezért jött, mert kordában tudja tartani a költségeket.

 14. @DarkEagle:
  Nem az a baj, hogy ebből nem lehetne jó filmet csinálni, hanem az, hogy nem fognak :)

 15. Ennek nem örülök, mert ez azt mutatja, hogy nem.gondolkoznak a teljes rebootban. A mostani sodorból meg már semmi nem érdekel. Most az egyetlen amit várok az a Joker.
  Bár lehet ez is vmi soft rebbot féle, fene se tudja

 16. Ha már spinoffot akarnak, akkor meséljenek el valami sztorit az amazonok vs. tengeri élőlényekről, így egyesíthetnék a WW és az Aquaman erényeit.

 17. mindenki nyugodjon le a picsába, nem fog elkészülni ez a film :D Hol van a pár éve emlegetett Deadshot film? Deathstroke film? Green Lantern Corps film? Cyborg film? Flash film? Különálló Joker and Harley Quinn film? persze az utóbbi még elkészülhet a Birds of Prey után, de én nem hiszek el semmit addig, míg nem kezdik forgatni.

 18. Igen, lehet ez is csak simán nyílt ötletelés, és reakció szondázás. Meglátjuk. De ennyire nem lehet béna egy studio se, komolyan nem.értem ezt az egész Dc bénázást. Engedni kellett volna.már Snydernek befejezni, aztán reboot.

 19. tükör te nem tudod miről beszélsz. Köztudott hogy utálom a JL-t a SS-ot és a BvS is csak egy közepes nálam. Én csak azt mondtam hogy ha nem tudtok valamiről ne okoskodjatok mert ez a sztori rengeteg jó karaktert hozhatna magával. Most őszintén anno ki gondolta a Marvelen kívül hogy a Hangya, a Strange, a Galaxis filmek elérhetnek sikereket? Kb senki. Max a készítők. És ezek tények. Csak a Warner annyira lenyomta a lécet hogy a többség már csak azért is utálni akar mindent ami DC. Én pedig mivel szeretem a képregényeket végletekig bizakodó vagyok Marvel terén is mert nekik is arányait nézve legalább annyi szar filmjük van mint a DC-nek. Ráadásul a DC most azért kezd jó út felé haladni és ezt nem lehet vitatni. De ha valakik csak divatból vagy berögződésből is utálni akarják őket azoknak úgyis minden szar lesz. A Marvel meg jó pedig az MCU is büszkélkedhet legalább 5-6 nagyom tré filmmel es a legtöbb sőt majdnem minden maradék csak erős közepes. Csak ők már megkapják előre a bizalmat mert kit érdekel pl a Marvel Kapitány úgyis jó lesz a Végjáték. Kb ez a logika.

 20. mármint egy spinoffnál ezt nem mondhatod :D amikor épp az történik, hogy sikeres volt az Aquaman és rögtön ráépítenek.

 21. Szerintem ugyanúgy szeretnének univerzumot csak fingjuk nincs arról, hogyan is kéne csinálni :D

 22. De mi alapján adsz bizalmat egy ilyen sztorinak azután, hogy olyan sztorikkal csúsztak el a banánhéjon, mint batman és superman első közös filmje, a justice league megalakulása, a suicide squad első közös filmje… szóval értem én, hogy valaki optimista, de ezek után rajongva várni egy random szörnyhorrort, csak azért, mert véletlen köze van az aquaman-hez??? Ez csak akkor lenne érthető, ha valaki mindent imád, amit eddig a WB összeharácsolt.

 23. Az alapján adok bizalmat hogy ismerem a sztorit amit nagy valószínűséggel adaptálni terveznének ebbe a filmbe is. Semmi más oka nincs. A bizalmam minden egyes alkalommal 0-ról indul legyen szó DC vagy Marvel vagy bármi más filmről aminek ismerem az alapját. De ez nem azt jelenti hogy instant imádni is fogom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.