Egyelőre Terminator: Dark Fate a címe

James Cameron felfedte a részben Magyarországon készülő Terminator reboot-szerűség munkacímét. Ott fenn olvasható. Mivel munkacím, így ez még valószínűleg változni fog. Úgy tűnik szembemegy az eddigi Terminator filmekkel, és ez darkos lesz.

A rendező amúgy Tim Miller (Deadpool), és a második filmtől folytatják a történetet.

25 hozzászólás a “Egyelőre Terminator: Dark Fate a címe” bejegyzéshez

 1. “…és ez darkos lesz”

  Úgy legyen, bár hogy ezt egy Terminator filmnél ki kell emelni az elsö két rész ismeretében, már önmagában egy kórtünete a franchise-nak…

 2. Max akkor érdekelne, ha olyan darkos lenne, mint az első rész és olyan durva, mint a John Rambo. Nem trancsírozásra vágyom, de jó volna, ha a sokszor emlegetett nagy háborút nem úgy mutatnák be, mint a Salvation-ben, hanem tényleg bemutatnák, ahogy a gépek gondolkodás nélkül lemészárolják az emberiség javát. A T1 nézésekor a hideg futkosott a hátamon, annyira nyers, kegyetlen volt. A 3-4-5 nézésekor meg csak nevetni tudtam, annyira szánalmasak. A Salvation jó lett volna, ha nem PG-13, de hát emiatt olyan semmilyenre sikeredett.

 3. Ha minden igaz Schwarzenegger újra rossz terminátort játsza. Ez elég nagy lépés.

  A másik, hogy az alita utan kijelenthetem, hogy Cameron producerként is át tudja adni, amitől egy Cameron film olyan amilyen.

  Szóval, ha fikazza valaki a filmet úgy, hogy egy kockát nem latott belőle akkor arra hagyatkozzon, hogy neki az elso ketto rész se tetszett. Ha valamelyik most márnem hivatalos folytatasra hagyatkozik, akkor az egyértelműen jelenti, hogy nem ért semmit a filmekhez. persze ez nem gáz, lehet filmes oldalakat latogatni es kommentelni anélkül, hogy érteni kellene hozzá.

 4. Walker simán lehet látatlanban fikázni a filmet mivel egy felesleges folytatásról van szó. A T2 tökéletesen lezárta a sztorit, azután minden más indokolatlan bőrlehúzás.

 5. Én most nem csak reménykedem egy jó folytatásban, hanem van egy olyan megérzésem, hogy ez most jó lesz.

  Remélem így lesz!

 6. Épp a múlthétvégén pörgött le a 2. és 3. rész pont azért, hogy képben legyek az új film története valóban teljesen figyelmen kívül hagyja a 3. részt vagy sem. Mert ugye a predátornál is úgy volt, hogy nem lesz semmi utalás az Avp-re aztán végül mégis (és akkor a kukában landolt befejezésről még nem is beszéltem). Eddig mindegyik Terminátor filmnek adtam esélyt így várom ennek is az előzeteseit, hogy lássam megéri-e a mozijegy árát.

 7. Mindegyik új rész előtt reménykedtem egy jó filmben.
  Most már nem reménykedem, de szeretnék pozitívan csalódni.

 8. Volt szerencsém ott lenni a forgatáson!! Arni papa 90fokos vízesésen fel ment a Hummeral…. de azért bízom benne!!🤣🤣

 9. Walker nem azért ÉN személy szerint imádom az első 2 részt.Csak hogy tudd.Na mármost azért mert hivatalosan a 3-4-5 MÁR nem számít folytatásnak mert Cameronék azt mondják attól még lehet rájuk hivatkoni mint rossz Ómenekre.Attól hogy te itt okoskodóan kommentelgetsz,szerintem te sem leszel több egy átlag okoskodó kommentelőnél.Mert kritikus vagy?Esetleg vezetsz valamilyen filmes blogot/vlogot?Hivatásodhoz tartozik a filmnézés/kritika/készítés??

  Azért mert sok rajongó részről részre egyre jobban csalódott a szériában,most meg a baljós előjelek ellenére azt mondják a készítők hogy ez milyen tuti film lesz elárulhatom hogy rohadtul nem.Bár abban igazad van hogy egy filmről negatívan nyilatkozni butaság úgy hogy a kész filmből még egy képkockát sem látott senki.Ennek ellenére van okunk félni szerény véleményem szerint nekünk rajongóknak mert ezt a szériát már másodjára próbálják meg reebootolni.A lényeg hogy oszthatod itt a leereszkedő szöveged igenis van okunk tartani hogy elcseszik mert az első két klasszikus rész óta még egy NORMÁLIS folytatást sem kapott a franchise szerintem.DE 3 rossz folytatást és egy TV sorozatot IGEN.
  Egy elkeseredett rajongója a Terminator-nak.

 10. Ennél izgalmasabb hír,amit egy riport végén mond Cameron. Vagyis,hogy dolgozik a Neill Blomkamp féle ALIEN-en is. YESS!!!!

 11. BerserkerGyusz

  Nem mondom, hogy szakértője vagyok a filmeknek, de valoban filmes szakmában dolgozom, ráhibáztál, gratulálok.

  Az első kettő rész egy filmes zseni víziója volt. miután ez az ember otthagyta a franchise t, jött egymás után szar. most lassan 30 év után ez a zseni visszatért. most hogy szükség van-e a folytatásra más kérdés (szerintem sincs) de érzésem szerint csak a pöcegödörből akarja kimenteni gyermekét.

  és igen, ha valaki nem látja mi a különbség e között a film között és mondjuk a McG rendezte terminator salvation között…

  és ha valaki valaki kétségbe vonja Cameron érdemeit, az nézze meg melyik a legrosszabb filmje, és azt hasonlitsuk össze bármelyik (!) rendező legrosszabb filmjével.

 12. Kedves Walker!

  Poén mert majdnem minden szavaddal egyetértek.Legalább is az iménti kommenteddel.
  Amúgy a Salvation szerintem egész korrekt film ha NEM Terminator,hanem egy jövőben játszódó robotos-poszt-apokaliptikus filmként tekintünk rá.De a jótól persze azért még messze van.Terminator filmként,folytatásként meg egyenesen pocsék.
  Bár a Genisys miatt sokan nem igazán hisznek neki,idézem:méltó folytatása a Terminator szériának.Bár az Alitában hasonló minőségben vett részt mint a T6-ban.Az Alitát meg azért nem döngölték a földbe,szóval bizakodásra adhat okot Cameron jelenléte sokak számára.
  Azért nézzük meg a filmet(mármint a T6-ot).A kritikailag-anyagilag legrosszabb filmje meg a Mélység Titka tudtommal,amiről elmondhatjuk szerintem hogy minimum megelőzte a korát.Szóval ja abban egyet érthetünk hogy egy zseni a pasas :)
  Mivel felkelttedted az érdeklődésem,megkérdezhetem hogy pontosan mivel is foglalkozol a filmiparon belül(ha nem vagyok túl indiszkrét)?

 13. “A T2 tökéletesen lezárta a sztorit”
  Hát ez nem igaz Misi85. És azért mert ott van az a bizonyos időparadoxon, ami akkor következett be, hogy Kyle Reese lefeküdt Sarah Connorral és Cyberdine megtalálta az első T-800-as chipjét. Innentől kezdve sem John sem a Skynet nem nyírhatják ki egymást, addig amíg a Terminator és Reese vissza nem utazik az időben. Erre Cameron nem igazán figyelt a T2-ben. De legalább a T3-ban (legyen bármilyen szar is) erre az egyre oda figyeltek a készítők.

 14. SZSZ:
  Amit idéztél azt nem én írtam. ;)

  Független az időparadoxontól – amit jogosan írsz – a T2 és T3 nem ugyanabban az idősíkban játszódik? És ez az új rész nem lehet ugyanott? Amúgy is ottmaradt egy terminátor kar a második rész végén az ólom öntödében amivel még nem kezdtek semmit.

  BerserkerGyusz:
  Piranha 2. – Repülő gyilkosok
  Ez a legrosszabb rendezése.

  Ezt meg csak úgy magához a poszthoz:
  Ne keverjük a produceri tevékenységet a rendezéssel. Ott van ki a rendező aki kb csak azt tette le eddig az asztalra. Meg azóta kicsit másabb a moziközönség így senki se várjon T 1-2 minőséget.

 15. Teljesen mindegy, hogy van e időparadoxon vagy sem. A T2 egy 10/10 legendás film a T3 meg egy gyenge bőrlehúzás, felesleges folytatás. Maga Cameron nyilatkozta még nagyon régen a második rész után, hogy the story is done, nem lesz 3. Persze csak elkészült az a retek de Jim nélkül. Csak a T1-T2, minden más egy fos.

 16. BerserkerGyusz

  Orulok, hogy egyetértünk. Amugy nem titok, vizuális effekteken dolgozom. Most is olyan Endgame spoilereket tudnék itt írni, hogy kettéállna az internet.

 17. Azt hiszem én ehhez a kérdéshez lassan már úgy állok, mint az Aladdinhoz:D
  Beharangozóknál még iszonyat vártam, 28mp-es teasernél még úgy ahogy vártam, aztán a rendes előzetes olyan pofont adott, hogy a fal adta a másikat és könnyedén billent át a mérleg arra az oldalra, hogy a mozijegy árért egy centet nem vagyok hajlandó fizetni.

  Elnézést a kezdeti offos felvezőért, de annyiban köze van a Terminatorhoz, hogy én még baromira várom jelenleg. Szerintem tökjó, hogy megszerezték Hamiltont, Schwarzit, a kedves arcú, ám de hülye hajú Mackenzie Davist és Tim Miller is azért tett már le valamicskét az asztalra (nem úgy mint az új bad boys rendezőpárosa..)

  Majd ha kijön egy minimum 1,5 perces előzetes, megengedem magamnak, hogy (fikázzam és) temessem, (mint az Aladdint), vagy várjam, hogy beülhessek rá moziba.

  Addig az egész csak vakon tapogatózás. Mellesleg aki nem szereti annyira, az, tökmindegy mit pakolnak le elénk, úgyis le fogja szarozni:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.