7 hozzászólás a “A Captain Marvellé válás” bejegyzéshez

  1. Legalább olyan lelkes fejet vágna a filmben mint ahogyan mesél a szerepéről…elég fura hogy amennyit láttunk anyagot abba végig olyan feje van mint aki másnapos vagy depressziós..vagy a kettő együtt. Jó tudom hogy Marvel nem épp egy vidám figura de no… még a végén feltesszük a kérdést hogy olyan sötét a karakter hogy a DC Univerzumból jött. :D

  2. Wierzbowski:
    Hát ez a komor hangvétel amit az előzetesekben láttunk bennem azt az érzést kelti, hogy a MARVEL a bolondját járatja velünk, mert erre már volt példa (Vasember 3, Ultron kora). Szinte már annyira túl tolják ezt a morcos kemény csaj dolgot, hogy lehet a végén maga a film egy Ragnarök és Galaxis őrzői szintű ökörködés lesz. Az utóbbi tv szpotokban már akadnak erre utaló jelek és itt nem a cicás jelenetre gondolok, hanem Danvers karakterére.

  3. “Nem valami zöld dolog.”

    Hát ha nem a pénz, akkor csakis arra tudnék gondolni, hogy a világ legnagyobb bravúrját végrehajtva a Room után szerez egy Oscart ezért a Marvel futószalagért is, egyfajta trollkodásként, hogy már tényleg semmi sem szent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.