Nyilván folytatni akarják az Aquamant

Mármint a Warner/DC egyértelmű sikere lett a film, így nem meglepő, hogy az első filmet részben író David Leslie Johnson-McGoldricket kérték meg, hogy dolgozzon egy treatmenten a folytatáshoz. Ez nem konkrét forgatókönyvet jelent, hanem a kitalált történet novella-szerű változatát, amit a producerek is simán át tudnak érezni, míg egy forgatókönyvbe ugye azért nehezebb elmerülni. Amúgy nyilván a végefőcím után belengetett dolgokkal foglalkozna ez a 2. rész.

James Wan egyelőre még csak a producerkedésről tárgyal, de hülyék lennének, ha a rendezésre nem őt szerezni meg ismét.

human
írta
2019. 02. 12. 20:13
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Nyilván folytatni akarják az Aquamant” bejegyzéshez

 1. Hú, én szerettem, fogjuk rá, de még egy film van ebben a karakterben? Egyet se nézett ki belőle senki, mégis sikerült, de még egy? Azt mondják addig kell ütni a vasat amíg meleg, de szerintem itt túl korai lenne.
  Egyszer nagyon be akarnak gyorsítani az univerzum építéssel, most meg beteszik magukat hátramenetbe a meglévő jobb filmek folytatásaival. Zöld Lámpásokat tennék már rendbe inkább vagy dobjanak be egy new gods-t a semmiből, egy egész filmet rádobhatnának darkseid bemutatására, anélkül, hogy bármelyik justice league tag benne lenne filmben… annyi mindent lehetne a random npc szörnyfilm meg a folytatások helyett.

 2. Szegény van, még a nőnél is kisebb 1 fejjel :-)
  Amúgy nem érdemes folytatni, nekem olyan egyszer belobbant puskapor szaga volt. Élveztem a filmet, csak nincs több a karakterben. Kicsit unalmas lenne mindenféle izgalom nélkül nézni még1 olyan rész, ahol a főhős “halhatatlan” és “sérthetetlen”, miközben a CGI kiteszi a film 95%át.

 3. Kicsit tegyenek bele kevésbé szar poénokat és jövök. Off de az első filmben, hogy a picsába jutottak ki a sivatagból? Erre még sehol nem láttam értelmes magyarázatot.

 4. Visszahívták a repülőt, megtalálták a Csodalámpát, lemerültek az artézi vizekbe, felporszívóztak.

 5. “Azt mondják addig kell ütni a vasat amíg meleg, de szerintem itt túl korai lenne.”
  “Amúgy nem érdemes folytatni…”

  Srácok, srácok, globálisan már 1,1 milliárd fölött van a film. A világ legtermészetesebb dolga, hogy folytatják. :D

 6. Ha nem jön ki mondjuk 2022 előtt és nem csak összehányják az egészet, akkor jöhet, persze. én csak azt mondom, hogy annyi mindent más is lenne ott még amit meg kellene próbálni legalább egy wonder woman vagy aquaman szinten előadni, annyira azért nem voltak jók ezek sem, hogy az ember 6 évig el legyen velük, ha még trilógia is lesz belőlük.

 7. Annyira? Sztem ez egy max egyszer nézhető film volt. De ettől még tuti trilógia lesz. A második résznél derül ki, hogy tényleg szerették e az emberek. Mert ugye én is beültem rá, de megbántam.

 8. Az szerintem senkit sem lep meg hogy akarnak folytatást. Őszintén szólva a képregények közül majdnem mindet elolvastam és nyugodt szívvel mondhatom hogy az Aquamané az egyik legnagyobb univerzum a DC Comics-ban. RENGETEG történetet lehet róla mesélni csak sokan nem tudják ezt hisz sosem volt mainstream karakter köszönhetően a gagyi animációnak régről.

  Na meg ugye ne feledjük hogy terveznek egy Flashpoint szerű dolgot is amiben neki van a legnagyobb része kb. Az egyik.

  Ha jól rémlik ezt a filmet is vagy 3 évig tervezgették csinálták. Ha a következő is kb 3 év múlva jönne az pont jó is lenne.

 9. Egyszer nézős, amùgy felejtős film volt…Nem is értem ezt a nagy sikert körülötte.Lényegèben jöhet a folytatás, ùgyis dömpingje van most a képregényeknek.Eggyel több sablon sztori nem oszt nem szoroz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.