The Hustle-előzetes: a szélhámos csajok

Azt tudjuk, hogy rohadt nehéz cool, laza, stílusos filmet rendezni. Elég kevesen képesek rá. De azt ne mondja nekem senki, hogy már direktor keresésénél fel kell adni.

Itt van ez a The Hustle, ami egy szélhámosos film lenne Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével. Oké, tudom, sokan már utóbbi miatt is görgetik át a posztot, de most ettől tekintsünk el. Szóval hogy jutottak el oda, hogy egy siralmas országos tévésorozatnak néz ki az egész? Ja, hogy a rendezője a tévés világból jött. Persze ettől még lehetne jó, de vagy közepes sitcomokat rendezett, vagy a dokumentarista kinézetű Veepet. Vajon mit mutathatott, hogy elhitték neki, képes lesz erre a munkára? Tényleg lennék lettem volna légy a falon, amikor mellette döntöttek. És ezt nem is annyira negatívan értem, tényleges kíváncsiság van bennem a helyzet kapcsán.

Sajnos az eredetiséget sem lehet emlegetni amúgy, mert oké, nem Ocean’s 8 a dolog, viszont a Dirty Rotten Scoundrels (A Riviéra vadorzói) új feldolgozása. Egy kifinomult és egy kisstílű szélhámos fog össze benne. A trailer a poszter alatt.

13 hozzászólás a “The Hustle-előzetes: a szélhámos csajok” bejegyzéshez

  1. Ez a film igazából az Ocean’s világában készült, ahol Daphne Kluger már csak con artistos filmeket vállal… senki sem tud meggyőzni az ellenkezőjéről
    itthonra várós, mert elég, hogy Anne lélegzik benne, Wilsont meg nem utálom.
    S ha már Wilson, azt hiszem az Isn’t it romantic a legtöbb országban csak Netflixen jön ki nemsokára, remélem igaz, mert magyar bemutatót én nem láttam és fontos érdekeltségem van a filmben, az az elvetemült Betty Gilpin, akit még gy poszterre se raktak rá :D

  2. Mekare: igen, 2 héttel az amcsi premier után elvileg jön Netflixre. ha itthon esetleg nem, akkor is ott lesz warezben.

  3. Tényleg igaz az a dolog, hogy egy kevésbé atraktív nő mellett a másik fényévekkel szebben néz ki. Hát nézzétek meg ezt a trailert.
    Rebel Wilson egyszerűen egy istennő itt.

  4. A Boundot néztem tegnap és hát mit mondjak. Eskuszom azt kellene rebootolni. Csak ugy a szelhamos csajokrol jutott eszembe. Ezek a filmek nem olyan rosszak, egyszer meg lehet oket nezni, de ketszer mar csak sok evvel kesobb.

  5. Nem bírom ezt a Rebel Wilsont. Nem tudom megnézni egy filmjét sem, csak úgy, mint Melissa Mccarthynak. Mielőtt valaki belém kötne, ez csak egy vélemény. Biztos nektek is van olyan színész, vagy színésznő, akit ki nem állhattok.

  6. tényleg totál Dirty Rotten Scoundrels, ha nem írod, akkor is az ugrott volna be.
    Meglepő, hogy pont ilyen filmeknél ötlik fel bennem a kérdés, hogy most tényleg a pasik jobbak minden “filmes harctéren” egy-két kivételtől eltekintve? Úgy értem, a Dirty-ben is hiába csavartak azzal, hogy SPOILER! :D végig a csaj volt az igazi szélhámos, Steve és Michael voltak a film szíve-lelke..

  7. blady. többek között az is baj, hogy ezek a karakterek nem szerethetőek. Martin&Caine, Brando&Niven azok voltak.

    SPOILER

    Oh és nehogy úgy legyen ennek vége, hogy fordított módon a férfi veri át a 2 nőt mert akkor PC botrány lesz. :)

  8. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ez is egy ötlettelen, üres, csajos remake, mint Ocean 8, a 2016-os Szellemirtók és az Átejtve.
    Egyszóval egy újabb film, ami csak a PC-s, SJW-os, femináci és metoo-s barmoknak készült.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.