Yesterday-előzetes: Danny Boyle zenés filmje

It’s not Coldplay.

A főszereplő énekes egy világméretű áramkimaradás közben elszenvedett balesete után arra ébred, hogy csak ő emlékszik a Beatles-re. Kész, ez a rövid tartalom és rendező Boyle már meg is vett, bevallom. Persze a bonyodalom onnan jön, hogy elkezdi előadni a Beatles dalait, és hatalmas sikereket ér el velük.

Nemzetközi változata is van, de ez sokkal rosszabb:

17 hozzászólás a “Yesterday-előzetes: Danny Boyle zenés filmje” bejegyzéshez

 1. Aztán megint felébred és csak álmodta az egészet. Vagy megint felébred és úgy ér véget ahogy a 28 nappal később kezdődik. Előzményfilm, univerzum építés.

 2. A bohém rapszódia sikerén felbátorodva, most minden angol zenekarról vagy zenekarral kapcsolatban csinálnak egy jó hangulatú zenés filmet?

 3. Nagyon kedvesnek tűnik, igazi brit darab.
  A sztori sem rossz, de ez nekem kicsit fura mégis.

  Mindegy, Lily James miatt megnézzük.

  Aztán jöhet a Rocketman, meg a Bowie film, meg a többi.

 4. Amúgy tényleg,
  egy gyakorlatilag tökegyszerű sztori és jó forgatókönyv + jó rendező
  emiatt jó és egyedi…

  a sok folytatás, remake és giccsparádés szarok között egy ilyen film igazi kincs tud lenni

 5. Megcsinálhatnák itthon a magyar verziót is, Kis Grofóval. De elég lesz kisfilm is, a busz gázolja halálra, nehogy egy ember is emlékezzen rá.
  Egyébként eredeti(?) ötlet, engem megvettek.

 6. Szerintem ez egyben tisztelgés a Beatles előtt, azzal, hogy a számaik ha most születtek volna, akkor is akkora hatással lennének az emberekre, mint anno. Ha mellette végig hozza a trailer hangulatát akkor újabb telitalálat az írótól,
  Richard Curtis nem tud hibázni.

  Ahogy hatással is vannak 😃
  https://www.youtube.com/watch?v=QjvzCTqkBDQ

 7. Ha jól sejtem ez a srác is indiai, Danny Bolye beindítja a karrierjét, mint a másiknak a Gettómilliomossal, le a kapallap.

  hkim:
  Egyébként a Boyle filmek nem rosszak, msok stílussal megoldotta már, amit rábíztak! 28 nappal később volt a legnagyobb kellemes csalódás. Kevés olyan jó zombi film van, a mai napig!

 8. Danny Boyle miatt meg fogom nézni. De remélem a romantikus szál nem lesz túl hangsúlyos, sokkal inkább kíváncsi lennék egy szatírára a zeneipar működéséről.

 9. hkim: Melyik filmekre gondolsz a széteső 3. felvonás alatt? Remélem nem a Sunshinera, mert az az egyik legjobb filmje :)
  De tényleg: többnyire?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.