Tolkien-előzetes

Igen, a Gyűrűk urának írójáról tudhatunk majd most meg dolgokat. Pontosabban a korai éveiről, amikor árvaként barátságot, szerelmet, és inspirációt merített a hozzá hasonlók iskolai társaságából. Aztán kitört az I. világháború, ami ezt a közösséget szétszakadással fenyegette. Mindez a híres könyvekben is visszaköszön, csak ugye más formában.

A főszereplő Nicholas Hoult, a feleségét pedig Lily Collins alakítja. A rendező amúgy Dome Karukoski (Tom of Finland). Titeket meggyőztek? Mert engem nem igazán.

Még ez a poszter féleség is van bónusznak:

8 hozzászólás a “Tolkien-előzetes” bejegyzéshez

  1. háááát(-tal nem kezdünk mondatot) Haulttól nekem ez így első ránézésre kicsit önismétlő. Nyilván nem tiltja semmi, hogy az ember több életrajzi drámában is szerepet vállaljon, de itt valahogy azt látom, hogy a Jerry Salinger szintet hozza majd a Rebel in the Rye-ból..

  2. Miért is ne kezdhetnénk bármelyik magyar szóval mondatot a magyar nyelvben? :D Ez valami régi, kommunista tanár-szöveg…

  3. Nemrég láttam a They shall not grow old-ot, és lehet, hogy emiatt, de engem bizony berántott, és kíváncsivá tett ez az előzetes.

  4. Hát ez vagy jó lesz, vagy unalmas középszer.
    Viszont a bukta ki van zárva, a címet és a témát tekintve. Sajnos szerintem sokan csalódni fognak, mert ez alapján egy gyűrűk ura fantasynak tűnik, de gondolom pár vízión kívül nem sok köze lesz ehhez.

  5. Most ez lesz az rókabőr, hogy minden híres író életéről film készül, az már csak extra, ha volt közben 1-2 világháború is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.