Josh Brolin is beszáll a Dűnébe

A Denis Villeneuve keze alatt készülő Dűne film szereplőgárdája elég durva mostanra: Timothée Chalamet (Call Me by Your Name), Oscar Isaac (Ex Machine), Zendaya (Spider-Man: Far From Home), Javier Bardem (No Country for Old Men), Stellan Skarsgård (Thor), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout), Charlotte Rampling (45 Years), Dave Bautista (Guardians of The Galaxy).

Na melléjük csatlakozott Josh Brolin, aki Gurney Hallecket alakítja majd. Amúgy a címkén ott van nagyjából, hogy ki ki lesz a fenti listából.

human
írta
2019. 02. 14. 03:48
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Josh Brolin is beszáll a Dűnébe” bejegyzéshez

  1. Bardem és Oscar Isaac úgy tudom csak pletyka szintjén merültek fel. Megkezdődtek a tárgyalások velük de egyik sem 100.
    Persze én lennék az egyik legboldogabb ha aláírnának.

  2. Azta, nagyszerű hír! Arról van valami info esetleg, hogy mennyi pénzből készül a film?

  3. Reszemrol a legjobban vart film, hatalmas elvarasaim vannak. Szerintem a rendezo tokeletes valasztas es nagyon szeretem a tobbi filmjet is. Nemtudom anyagilag hogyan fog szerepelni, de ettol fuggetlenul benne van hogy egy fantasztikus adaptaciot kapunk. Hypeee

  4. 4. blurayfan
    És akkor mi van ha nem hozza vissza a pénzt? Pont nem érdekel ha fasza a film. Amúgy szerintem a BR2049 előtt tudták, hogy nem fogja visszahozni, ezek presztízprojektek. Pl. a PSA – Peugeot fejes mondta, hogy tudják, hogy az új 508 valószínű veszteséges lesz, de presztízs, a konszern többi kocsija visszahozza bőven.

  5. “És akkor mi van ha nem hozza vissza a pénzt? Pont nem érdekel ha fasza a film. Amúgy szerintem a BR2049 előtt tudták, hogy nem fogja visszahozni, ezek presztízprojektek.”

    1: ha nem hozza vissza akkor nem készül el a folytatása.
    2: nincs az az isten, hogy egy BR2049-nek, egy felélesztett franchisenak nem úgy ültek neki, hogy hasznot akartak. Ez azért filmipar, és nem egy 3-4 milliós indie darabról van szó, a befektetésüknek látni akarták az eredményét.

  6. @Lenny

    Akkor az van, hogy nem készül el a második rész és ottmaradunk egy csonka filmmel, mivel Villeneuve 2 részesre tervezi.

  7. Lenny: Én arról az infóról tudok, hogy kettészedik a könyvet, és a második rész csak akkor készül el ha ez úgy teljesít a mozikban… Szóval ha látni akarod a teljes sztorit akkor te is annak szrukolsz, hogy visszahozza a pénzt.

  8. @Lenny:

    Hát presztizs azért automárkáknál és filmstúdióknál nagyon máshogy működik. Embert nem láttam még azt mondani, hogy “láttad az új Paramount trailer-t?”, vagy hogy “hát nagyon magas színvonalon vannak mostanában a Fox filmek, biztos a következő is totál brutál lesz” (kritikusok-szakmabeliek nyilván mondják utóbbit).

    Tragédia számomra, hogy nem HBO vagy egyéb szabad-kezet-kapsz streaming platform lett a project gazdája, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy sikeres legyen, és ha még az első az is, a továbbiakban van olyan, amiből eskü nem tudom elképzelni, hogy 2 órás filmet lehetne csinálni. Na jó, de, kb. ennek a rendezőnek, vagy Nolan-nek elhinném.

    De a Blade Runner 2049-ért köszönet, ééés reménykedek, nagyon-nagyon reménykedek. Azért csak tudnak választani jó filmet maguknak ezek a színészek (viszonylag kevés szerepelt közülük pocsék filmben).

    Egy kérdés maradt, a premier dátumon kívül: Ki lesz Duncan Idaho?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.