Margot Robbie Harleyként

A Forbes értesülései szerint így alakul Harley Quinn további sorsa. Természetesen az épp készülő Birds of Prey-ben feltűnik. Viszont a James Gunn keze alatt összehozott Suicide Squadban nem valószínű (elvileg a film soft-reboot lesz új hősökkel), és ami meglepőbb, hogy a még tervben levő Gotham City Sirens-ben sem.

Sőt, a Joker/Harley románcot is lefújták. E mellé akkor az a tipp jár, hogy a Jared Leto-s Joker filmből semmi nem lesz.

human
írta
2019. 02. 14. 03:26
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Margot Robbie Harleyként” bejegyzéshez

 1. hű de izgi!
  Sokan szeretik Harleyt nekem sincs vele bajom de hogy egy kurva túlértékelt karakter az fix.
  Amellett pedig nagyon okos ötlet lefújni a Jokerrel való románcot még mielőtt igazából bemutathatták volna.

  Szánalmas, hogy ezeket a fantasztikus hősöket képtelenek a nagy rendezők/stúdiók úgy összehozni a vásznon, hogy méltók legyenek önmagukhoz.
  Tényleg olyan rohadt nehéz leforgatni egy Batman filmet például olyan jelenetekkel, ahol Joker és Harley közösen cseszegeti a denevért?

 2. A semmiből semmi nem lesz. Önmaguk paródiájává vált a DC, akiket nem lehet komolyan venni.

 3. HQ nem túlértékelt, csak egyszerűen bejött a nézőknek a filmes változata. Valljuk be, a Suicide Squad nem volt egy erős mozi, ami értékelhető volt benne az Robbie Harley-ként, meg Deadshot. Harley-ra építenek egy komplett spinoffot nemsoká, szerintem logikus hogy nem pakolják bele más filmekbe.
  Ami szerintem a DC nagy hibája a filmes univerzumépítésük során, hogy nem terveznek előre, a büdös nagy semmiből húznak elő ötleteket és címeket, míg a “konkurens” Marvel jó előre megtervezi az idővonalat, és ha egy-egy filmje a vártnál gyengébben teljesít, a kiesett hasznot visszahozza egy másikkal. Ha az egészet nézzük, mégis konzisztens, akkor is, ha hullámzó a minőség. A DC ezzel szemben kapkod mindenfelé, és a filmes univerzumuk káoszba fullad.

 4. Na ez szép! Egy DC filmben sikerül egy jó karaktert összehozni, és utána meg megszabadulnak tőle. Lefogadom a gagyibbakat meg megfogják tartani.

 5. Gotham City Sirens-t én eddig kevertem a Birds of Prey-el, ennyire érthető ez a kazalba “rendezett” kommunikáció a DC részéről, egy rakás pletyi és vágyálom bejelentés, majd csend, pl. Nightwing és Swamp Thing, mi volt még, vagy 10 másik ötlet “komolyan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.