Will Smith elmondja, hogy miért nem vállalta el a Mátrix főszerepét

Gondolom így 20 évvel a Mátrix premierje után már mindenki tudja, hogy Keanu előtt majdnem Will Smith mondta azt, hogy “I Know Kung Fu”. Hogy milyen lett volna a film, az mindenki képzelje el magának.

Viszont a legújabb videójában Will Smith elmondja, hogy miért nem vele valósult meg a dolog, ő mondott rá nemet.

Storytime.

human
írta
2019. 02. 14. 04:37
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Will Smith elmondja, hogy miért nem vállalta el a Mátrix főszerepét” bejegyzéshez

  1. Hát ez jó. Igen egyébként, néha nem az a legjobb színész egy-egy szerepre, akit a rendezők szeretnének, hanem a színész aki a legjobb tudásával próbálja megszerezni azt.

  2. Hát ez jó volt, de legalább beismerte, hogy nem Ő volt erre a megfelelő választás, de azért egy Val Kilmer Morpheus….jezus, belegondolni is durva :o

  3. ahogy ő is mondja nem lett volna ugyanaz a klasszikus, ha elvállalja.
    akkoriban nagyon pörgött a szekere mind filmes, mind zenei vonalon. lehet ez is volt a gátja a dolognak, hogy nem tudod hozzákapcsolódni “brand”-ként. bele se merek gondolni milyen lett volna Matrix egy Will Smith rap betétdallal …

  4. Tényleg ő volt akkor a legnagyobb sztár, és gondolom hogy egy vagyon lett volna kifizetni neki az egészen elképesztő 270 (!!!) napos forgatást. (fun fact: ez kb. 4-5x hosszabb egy átlag filmnél) Másrészt ő se kötelezte volna el magát ilyen hosszan egy dologra.

  5. Hahahaha! Jó tudni, hogy az öregnek még megvan a humora és nem rest önmagából is poént csinálni. Amúgy én szeretem a Wild Wild West-et, egyedi hangulata van és sokat röhögtem rajta. Ezt az új Aladdin-t viszont én sem tudom hová tenni, Will-ből 2019-re tényleg egy Alien movie guy lett. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.