Robert Elswit megerősítette, amit sejtettünk a Mission Impossible: Ghost Protocol megnézése után

A film fényképésze, Robert Elswit azt mondja, hogy a Mission Impossible 4 végén bizony Ethan Huntból lett volna az új miniszter, átadta volna egy fiatalabb ügynöknek a terepen való rohangászást. Ebben a podcastben beszélt róla.

The original version of this movie was at the end of it Tom Cruise stops being Ethan Hunt, The Agent; and becomes Ethan Hunt, The Secretary. The whole version of this was they were gonna put another IMF Mission unit together with another actor—maybe it’s Jeremy Renner, who knows who it is—and they’re gonna go through this series of wild events, and at the end Tom gets to be the Secretary and a new agent takes over the franchise. Which I think seemed kind of nutty, but that was kind of the marching orders.

Aztán Tom Cruise kérésére feltűnt Christopher McQuarrie (aki utána rendezte az 5. és 6. részt ugye) rendbe tenni a forgatókönyvet. Átírta a végét, és előtte is javítgatott benne, megtartva Huntot a terepen.

5 hozzászólás a “Robert Elswit megerősítette, amit sejtettünk a Mission Impossible: Ghost Protocol megnézése után” bejegyzéshez

  1. Nem a bejegyzest akarom kritizalni, csak nem igazan ertem miert hozzak most le ezt a cikket mindenhol ekkora ujdonsagkent, hisz anno is nyilvanvalo volt, sot biztos vagyok benne, hogy te is megirtad…meg Brat Pitt is szoba kerult, mint uj “Ethan Hunt”.
    Persze az is lehet, hogy mindez olyan regen volt, hogy meg a Ghost Protocoll elott. Aztan megis megtartottak Cruise-t plusz erre a reszre (G.P.) es ez utan tortent volna a nyugdijazasa ilyen formaban…
    Most mar utana nezek a Pitt pletyka datumanak :D

  2. *Brad
    Es wow…2006. szeptembereben utotte fel a fejet a pletyka. Vagyis a harmadik resz bemutatasanak eveben.
    Szalad az ido…

  3. A 4. rész nagyon jó volt kicsit marad tőle el az 5.-6. is csak. Mindenképp jó döntés volt Cruise-t meghagyni, ráadásul még 2 film benne lehet bőven. Neeson is kb. ennyi idősen ugrott fejest a Taken-be ahol még jól állt neki ez a style, Tom pedig nem akar öregedni ( na jó azért picit látszik már rajta, h nem mai gyerek) de belegondolni is rossz, hogyan lesz tovább ő és Rékasi nélkül. Rennert vhogy nem tartom esélyesnek, és kisebb csoda lenne egy Brosnan – Craig váétást lezavarni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.