12 hozzászólás a “Ben is megerősíti a The Batman hírt” bejegyzéshez

  1. A kókusz meg az árpa,kukorica,rozs-lé együtt előbb utóbb megváltoztatja az ember arc és máj formáját. Kár érte

  2. Itt amúgy elég jól néz ki, látszik lefogyott, amúgy meg aki ekkora sztár az alkoholizmus a legalja, amivel leépítheti magát, kétlem csak inna. De most összejött neki is a sok szar,előfordul. Remélem rendez még valami nagyot, mert tényleg jó abban, a Batman szerep meg sajna megint egy nagy luft az életében.

  3. pont úgy néz ki, mint egy 46 éves férfi, aki az elmúlt időszakban nem a testével volt elfoglalva

  4. szerintem meg jól néz ki. Én egy boldog embert látok, aki maga mögött hagyja a WB sok szarságait és végre szabadnak érzi magát. Teljesen megértem őt. Imádtam Batmanként, de ez a kínlódás ami ott megy… Sokáig bíztam ebben a DCEU-ban, de én már elengedtem. Megnézem a DC filmeket ezután is, de már nem reménykedek, hogy a DC/Warner összekapja magát… Aquamant nagyon élveztem, de nem segített, hogy érezzem a reményt

  5. Szerintem sincs vele gond. Nem tudom mit láttok bele. Megnéznélek titeket 46 évesen….

  6. Látom nem értitek mire gondolok. Csak nézzétek meg a pl BvS-ben mennyire teljesen más volt az arc berendezése. Egyébként rendesen botoxolt ahogy olvastam és persze az alkoholizmus is megtette a hatást az arcára.

  7. A kinézete helyett (amiből a maszk sokat takarna) a játéka volt botrány, főleg a JL-ben. Részemről jobb, hogy átadják másnak a lehetőséget, hátha találnak valakit aki jó is a szerepre, nem csak egy batfleck meme miatt kapja meg. Még Bale is jobb volt fényévekkel. Mondjuk Affleck-et szerintem rendesen azínészkedni még semmiben nem láttam, erősen túlhipeolt színésznek tartom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.