Megvan a Your Name remake rendezője

Gondolom van akit sokkol már az a hír is, hogy Hollywood a Your Name-hez akar nyúlni. Hát úgy tűnik a 2017-ben bejelentett projekt nem halt el teljesen.

Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man) rendezi majd. A Bad Robot cég maradt producernek, és elvileg az író is a 2 éve bejelentett Eric Heisserer (Arrival).

Adja magát a kérdés, hogy feldolgozható-e egyáltalán. Mármint milyen plusz tud adni egy élőszereplős változat? Az anime eszméletlenül sikeres volt hazájában, szerintem nyugati szemmel is fogyasztható populáris darab, amihez bizony sokat tettek a rajzok, a környezet. Amúgy az adaptációban egy vidéken élő indián lány és egy chicagoi fiú fog arra ébredni, hogy néha testet cserél. Sok vicces helyzet mellett van egy nagyobb történés is, ami egy nagyon jó csúcspontra viszi a filmet.

human
írta
2019. 02. 16. 04:11
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Megvan a Your Name remake rendezője” bejegyzéshez

  1. Nagyon jó alapanyag, és ha ügyesen nyúlnak hozzá, akkor egy tényleg jó film is születhet. Ha véletlenül jobb lesz mind az eredeti, akkor ez instant klasszikus lesz, mindenesetre az alkotógárda bíztató.

  2. És a milyen pluszt tud adni kérdésre meg az is elég válasz, hogy így legalább eljut még egy csomó emberhez egy valóban jó és egyedi történet.

  3. Indiai lány. A chicagói fiú meg valószínüleg fekete lesz. Kösz PC. Kössz de nem.
    Az anime egy mestermű és mikor láttuk, hogy jó és sikeres adaptáció készül? Már ott elveszítettek, hogy megy amerikába a projekt. Minek?

    Az meg a másik, hogy ha ügyesen keverik a lapokat még akár Oscarig is eljuthat a projekt mint a Panther.

    Szal én inkább megnézem még 1x az animét.

  4. totoro: azért ez a testcsere dolog nem annyira eredeti :) persze a másik szállal keverve esetleg ráfoghatjuk, de akkor meg ott az anime, meg lehet nézni.

  5. Ebben nem értünk egyet, a testcserés sztori is eredeti, mert rendesen meg van csavarva az eddig ismertekhez képest, de természetesen a háttér átívelő sztori az igazán erős benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.