Vége az Episode IX forgatásának

Decemberben nézzük. JJ Abrams visszatért rendezőnek. Az utolsó terepen töltött napról ezt a képet kaptuk.

Hogy ne csak örömhír legyen: Rian Johnson állítása szerint a vele tervezett új trilógia még mindig a zöld úton robog…

33 hozzászólás a “Vége az Episode IX forgatásának” bejegyzéshez

 1. Azért tudják, hogy milyen hulladék filmeket csináltak? Elrontották minimum egy generáció Star Wars élményét.

 2. Érdekes,senki nem kérdezi mikor jön már egy kis kedvcsináló trailer?!Nem értem.Vagyis de!Ez már el lett sz*rva.

 3. Már megint Tatooine? Ez az egy bolygó van az SW univerzumban?
  Ehh. Dilettánsok. Túl sok pénz elront mindent.

 4. Pazar a film, remek a hír. Ráadásul odaát még az út is zöld. Ez már rögtön kettő az egyben jó hír. Kell ennél több?

 5. hát, nem tudom. A 7-et azért ekéztem, mert nem nagyon volt benne fantázia, nem is igazán akarták megerőltetni magukat. de végül is nézhető. a 8-at a kaszinó rontotta el, meg az ilyen kék fókatej, meg Leia repül cringe hülyeségek, amit egyáltalán nem építettek fel, mert amúgy utóbbi (Leia erőhasználó) üthetett is volna, másképp. de azért jobban tetszett, mint a 7, sőt, ott van valahol az eredeti trilógia után holtversenyben az 5-6. hely körül, ha elfogadjuk, hogy a Revenge of the Sith a 4.

  nem hiszem, hogy ezen már sokat tudnának javítani, semmit nem fog megváltani ez a lezáró rész, ami azért elég nagy kár. de ott lesz a polcomon az egész saga, mind a 9 rész idővel, és egyszer leülök majd nyugodtan és megnézem sorban az összeset. majd akkor kiderül végleg, mennyit is értek ezek a diznis részek.

  nekem a SW úgyis mindig örök marad, ezen már semmi nem tud változtatni. legfeljebb az újabb próbálkozásokról majd nem veszek tudomást, ha annyira rosszul sülnének el.

 6. Nincs olyan párhuzamos univerzum, ahol ezek a filmek kielégítettek volna minden rajngót…

 7. A képre reagálva: én azért sajnálom ezt a hármast.

  Na nem azért, mert eddig bármelyikük megmutatta volna, hogy mekkora szinész géniusz (legalábbis SW-ben semmiképp), hanem mert egy normálisan megírt, tisztességes külön Star Wars történetben (értsd nem 7-8-9, azokat csinálták volna az EU alapanyag modernizálásával animációs formában, vagy akkor inkább sehogy) lehettek volna egy igazi új generáció SW hősei.

  Így viszont úgy érzem, inkább fognak azonosulni a Star Wars legsötétebb korszakával – persze, én és a hozzám hasonló fanyalgók tévedhetnek is, majd a jövő eldönti, de jelenleg én így érzem. Aztán gondolom a pénz majd eldönti…

  És ez nem egy vidám, boldog dolog, aminek örülve fröcsöghetek ide, hogy én megmondtam, és testi gyönyört okoz, hogy szidhatom a Disney-t, meg Kathleen Kennedy-t, meg a PC őrületet, meg ki tudja még mit.

  Én csak szimplán szomorú vagyok, mert ez a franchize ennél többet érdemelt volna…

 8. Remake-elni kellett volna az egészet a Phantom menace-től mai látvánnyal,design-nal és normális sztorival

 9. DeadMan
  Igazából ez a sorozat a Jedi visszatér óta mélyrepülésben van (legalábbis a filmvásznon), de mégis jól keresnek vele a készítők, a nosztalgia meg mindent megszépít. Jó 10 év múlva talán erről a trilógiáról is olyan jókat mondanak, mint számomra az abszolút mélypont Baljós Árnyakról.

 10. Annyira bizarr, hogy bárhol kérdezek a film felől senkit sem érdekel a sztorija. Mindenki arra kíváncsi, hogy mekkorát fog taknyolni a film…

  Azért ez egy Star Wars-nál szívfájdító!

 11. @H.Ungrammar
  Most belegondolva ezeknek a filmeknek nincs is sztorija:D Rey jedi lesz, van a gonosz.. öö izé

 12. “Tehát ez a három nyomoronc életben marad feltehetőleg.” nem időrendben forgatják a filmeket.

 13. Én nagyon várom a filmet , nekema baljós árnyak es a klónok támadása nem igazan tetszett, a sithek bosszúja pedig az egyik legjobb SW film lett számomra :). Szóval akar ez is lehet jo :). Bár nekem az ébredő erő es az utolsó jedik is tetszett :D

 14. Nem kötődöm különösebben ehhez a franchise-hoz, az én Star Wars-om Sam Raimi első Pókembere volt, ha ennek van értelme… Az eddigi részek közül a Klónok támadása tetszett a legkevésbé, a többivel nem volt túl sok bajom, jól szórakoztam rajtuk, szóval gondolom a kilences is különösebb gond nélkül lecsúszik majd.

 15. Erre már csak akkor megyek moziban ha előtte azt olvasom, hogy csoda történt és imádják az oldschool SW fanok.

 16. Nem vagyok nagy SW fan, de még nekem is fájt amit a Last Jedi-ban láttam… annyira hogy a Solo-t azóta se láttam, ezt meg max akkor ha az egekig húzzák kritikailag.

 17. Ennek a Rian csávónak nagyon érdekes felvételei lehetnek Kathleen Kennedy-ről. Mással nem tudom magyarázni, hogy

  1) engedték kimenni a Last Jedit ebben a formában
  2) nem rúgták ki páros lábbal ugyanúgy, ahogy a Solo rendezőpárosát…

  Sok baromság van abban a filmben, de már az elején amikor gravitációs bombákat dobnak a birodalmi hajóra..

 18. dzsonzon: nyugi, szerintem ha komolyan gondolják, hogy nem jön be nekik a disney irányvonal, akkor erre már nem is fognak elmenni (legalábbis számomra ez a logikus lépés).

  Amúgy se látom bármi értelmét annak, hogy azért, mert nekem nem jön be valami, elrontsam más szórakozását, de nyilván vannak ilyen emberek.

  De én személy szerint egyébként sem tudok jobb megoldást a nemtetszésem kinyilvánítására, mint hogy a tárcámmal szavazok.
  Jelenleg úgy vagyok vele, hogy ha vagy nagyon jókat, vagy nagyon rosszakat hallok róla, akkor itthon megnézős, egyébként valószínűleg az se.

 19. Én közepesen komolyan vehető fan vagyok. Moziban megvolt az 1-6, bögrék, pólók, képregények, végigjátszások (PC, SNES, N64, XBOX) pipa, animációs sorozatok pipa. De sem a Last Jedi-t, sem a Solo-t nem voltam hajlandó megnézni, a Rogue One volt az utolsó, de azt többször.
  Ezt sem fogom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.