A Hasbro beismerte: a Bumblebee egy reboot

Bár valamennyire kapcsolódott a Bay által rendezett Transformers filmekhez, de a New York Toy Fair 2019-en tartott Hasbro panelen elismerték, hogy “Bumblebee movie officially declared as “a new storytelling universe”.” Avagy egy új filmes univerzum nőhet ki belőle. Elég sunyin csinálták, de persze ez jobb út, mintha előre bejelentenek 10 filmet és 5 sorozatot. Ha meg nem sikeres, akkor ugye azért csatlakozott a fő filmekhez annyira, hogy ne kelljen semmit se kezdeniük vele utána.

Mivel bírtam a Bumblebee-t, így nem annyira bánom, ha esetleg folytatják a klasszikus robotokkal.

human
írta
2019. 02. 17. 18:30
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Hasbro beismerte: a Bumblebee egy reboot” bejegyzéshez

  1. Működhet az új univerzum (mondjuk szerintem ne nagyon várjanak többet 550-600 milliónál, globally), ha tehetséges rendezőket ültetnek a volán mögé.

  2. @Venom: Ha tudják tartani ezt az -állítólag- 130 millió körüli költségvetést akkor nem is gond az a bevétel. Ráadásul ha sikerül sorozatosan jó filmeket letenni az asztalra, nőhet az érdeklődés is. Lásd Mission Impossible széria, vagy akár a Marvel filmek.

  3. De remélem visszahívják valahogy Heilee Stainfieldet bár a vége nem erről árulkodik.
    Am volt egy nagyon jó kis hangulata a filmnek simán beleéltem magam.

  4. Csak tartsák meg az eredeti transformers “skineket”….sokkal jobban állt a filmnek mint a Bay modern arculat

  5. Nem akarok okoskodni DE a Bumblebee igazi erejét a hangulata adta. A 80-as évek, a zene, a lány és az Autobot viszonya, csodás volt! Imádtam!
    EZT a receptet nem tudom hogyan lehetne követni…90es évek?
    Amit mondani akarok az az, hogy személyes véleményem szerint kb. csak azzal tudnak kitűnni a sok sok univerzum közül, hogy a nosztalgia faktor baromi erős. Vagy a hngulat erős vagy BÁRMI de MÁS mint egy Marvel moovie.
    Verseny van Univerzum építésben is már nem elég, hogy univerzum van. Az már van mindenből.

  6. Hál istennek…bár ez várható volt Bay ámokfutása után. Mármint totálisan ellentmondtak a filmek egymásnak történet téren. Az 5.-et pl máig nem tudtam újra megnézni..elég volt egyszer is. :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.