21 hozzászólás a “Tényleg, az új Godzilla is jön idén” bejegyzéshez

  1. Na, a túlméretes molylepkét már nem is merik mutogatni. :D Ez a film, te jó ég, hehe. Na mindegy.

  2. Ez a trash fos über, az Alitán meg fanyalogtok, hogy nagy a szeme, meg nem sablon a scriptje. Meh.

  3. En is ezen forgok, hogy az Alita-t lehuzza a nep, erre meg majd mindenki megy ezerrel. Nem mondom, hogy ez szar lesz, hiszen meg nem lattam, na de totoro-nak teljesen igaza van :/

  4. Ti miről beszéltek? Godzilla az egyetemes popkultúra része és százszor coolabb mint az Alita. WTF de tényleg?

  5. Ha levonjuk a tényleg kurva jó látványt akkor az Alita egy sima, egyszernézős, cheesy scifi.

  6. Macox, totoro, V1haR: ha szar lesz, akkor az le lesz írva a kritikában. ennek a filmnek sem a legjobb eddig a kampánya, de ez a tv-spot rendben van.

  7. Na én is így voltam anno a Ghost in the Shell-nél.
    Az a film bukott akkorát mint az állat pedig nem érdemelte meg szerintem,mert 100X rosszabb filmek meg nemhogy kasszasikerek,lesznek hanem folytatásokat kapnak egy jó kis film meg megbukik.De a fos Halálos Iramban szériára tódulnak az emberek.
    De komolyan a GitS-t nem csípteék,meg oltogatták a F&F-ra meg csöpögtették az emberek a nyálukat.Ki érti ezt?

    Most meg lehet hogy sok ember lelkébe taposok de amúgy ha jobban utánaolvastok a normális kommentekből akik korrekten látják a filmeket,lejön hogy az Alita sem egy túl mély mondani valójú látványfilm,amiről ha lerántjuk a csili-vili vizualitást az sem SOKKAL több mint a GitS vagy nevezetesen a Godzilla.
    Bocsi ha valaki lelkébe gázoltam :)

  8. A kis Alita elbújhat az óriás szörnyek mellett. Nem is értem miért hasonlítjátok össze a kettőt. A pacific rim-hez lehetne mérni max.

  9. Azert ne feledjuk el. Az Alita meg tarsai egy mas popkulturaban gyokerezo, mashonnan indulo projektek. Az, hogy halivud most probalja klonozni a marvel receptet, mas teszta. Alita, Airbender, RP1 – meg ezer mas is olyan dekonstrukcio, amelynek elvezetet valamilyen hatterismeret vagy plusz tudas teszi csak lehetove.
    Ez akkor sikeres, ha a limonadeban pont jo aranyban van a cukor meg a citrom, lasd regi star wars, harry potter vagy godzilla. Meg persze marvel cinematic. Egyebkent meg csak akkor mukodik a mozi, ha a limodane tiszta kola. A rafinaltabb limonadek a tevebe valok. A la got.

  10. “De komolyan a GitS-t nem csípteék,meg oltogatták a F&F-ra meg csöpögtették az emberek a nyálukat.Ki érti ezt?”

    nem ugyanazon emberekről van szó?

  11. oké human végül is én fogalmaztam rosszul,igazad van.A lényeg,hogy a halálos iramban szerintem egy rakás kaki,amit már túl régóta folytatnak(a 3.résznél kb.abba kellet volna hagyni),de egy új valamivel értelmesebb filmszériának meg esélyt sem adnak.Alita GitS,és ezek csak az anime adaptációk.A Fast&Furious széria meg azért nem hinném hogy olyan minőségi lenne hogy milliárdokat hozzon.mondjuk a minőség meg a bevétel nem fedik sokszor egymást.
    A lényeg az,hogy én még megnéztem volna legalább 1 folytatást a GitS-hez,a F&F szériát én személy szerint valahol a 3-4 rész környékén abba hagytam volna.

  12. Az Alita mellet a masik legjobban várt látvány film.
    Ezekért a filmekért érdemes moziba járni.

    A mélységet, meg a drámát meg majd keresem azokban a filmekben, amit itthon nézek párnák között.

  13. Hatalmas tapsot mindenkinek! Az Alita igen is kezdte valahonnam volt karakterfejlodes, egy fasza felnoves tortenet volt es a romantikus szal is a helyen volt hisz M.I.-rol beszelunk az erzelem adott. A doki szerepe a motivacioja teljesen rendben volt! Az Anyae is. Az ember figura is meg a szerelem termeszetes volt nem volt elnyujtva pont annyi volt amennyi kell! A latvany tokeletes volt! Nem akarok masokat megvaltoztatni de szerintem szomoru hogy egy Godzilla kap folytatast mig ez nem mikor biztos a masodik harmadig reszben csucsosodna ki a tortenet, de mar eselyt sem adnak ra mint az Arany iranyture! Pedig engem erdekelne de az egysejtuek miatt nem nezhetem meg!

  14. Ne nevettessél már, hogy az Alita egy mély történetű film. Egy sekélyes, cheesy, tini lófasz scifi amit elvisz a hátán a kurva jó látvány. Ennyi, semmi több. Romantikus szál rendben volt? Kínos volt az egész.
    Godzilla egy 60 éves múlttal rendelkező klasszikus, ha láttad volna az 54-es eredetit nem mondanál ilyen marhaságokat. Annak a filmnek van mélysége ellentétben az Alitával.
    Ennek a Godzillának pedig az egekben van a cool faktora mert olyan legendás lényeket visz modern CGI-vel a vászonra amikért generációk rajonganak. Nyilván nagy a hype.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.