10 hozzászólás a “The Dirt-előzetes: a zenés filmek rajongói el lesznek kényeztetve mostanában” bejegyzéshez

 1. Sztem mindenbe belekapaszkodnak már amire felkapják az emberek a fejüket. Várom a Chio Chips filmet.

 2. Ahogy azt korábban írtam, amíg nem a kammerolás meg a mosdatás megy, addig én örülök ezeknek. A Bohemia-t nem láttam, de ott hallottam ilyenek, hogy kb Freddy-re tolnak minden negatív dolgot, ami valaha történt a bandával. Meg az általam sokat emlegetett Cadillac Records az, amit mint filmet szeretek, de abból a neveket leszámítva szinte semmi sem igaz.

  Amúgy a filmre reflektálva, MGK casting.. elkezdte nyomni a netflix?!
  Én bírom a Mötley-t, de a bandát ért kritikáknak is van alapjuk. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg őket kellett volna.. ? Vagy a sok botrány miatt a Kaliforgia életérzést akarja meglovagolni a netflix?
  Szóval vegyes érzésekkel fogadom a dolgot, de tőlem kap egy esélyt.

 3. A Bohém Rapszódia elinditott most egy divatot. Biztos készül még néhány zenekar film a közeljövőben. Ami nem biztos, hogy jó, mert 1 kezemen megtudom számolni mennyi jó zenés filmet láttam. A Rapszódia nincs közöttük.

 4. A Bohém Rapszódia sikerének semmi köze ehez a filmhez. a The Dirt-ről már 4-5 éve posztolgat Nikki Sixx a social medián keresztül, hogy akarnak egy ilyen filmet és folyamatosan dolgoztak a zenekar tagjaival és a Netflixel közösen, hogy ne egy önajnározós film legyen majd hanem valamennyire true…remélem ez igaz is mert ugye ez csak akkor derül ki ha megnéztük.
  Én várom, mint Mötley rajongó.

 5. zsocso: senki sem tudta, hogy a Queen film akkorát megy majd mozikban, annak a sikerére pedig nem tudnak reagálni ilyen gyorsan, azért egy film elkészítése hosszabb idő. (Amúgy vicces, hogy az indexes klikbait író is erre a következtetésre jutott a Rocketmannél, mint te, pedig ő ebből él elvileg.)

 6. Szerintem totál várható volt, hogy siker lesz a Bohemia. A gyors reagálás az viszont jogos, de mostanában több ilyen zenés film jött, mint régebben.

 7. Ahogy Komedias is írja fentebb, ez a film már évek óta tervben van, az alapjául szolgáló könyv is 18 éve jelent meg először. Régebben elkezdődtek már a film előkészületei, és 2017 elején vásárolta meg a jogokat a Netflix.

 8. Nëtflix :)

  Nekem végtelenül ellenszenves volt anno ez a banda, az összes tag, igaz korban nekem ők már öregek voltak, így kevésbé fogtak meg, amikor ott volt a GnR (ők se szimpik az tuti :) Ettől még a film meg érdekel, de inkább a korszak meg a hangulat miatt.
  Azért a Kisst meg a Skid Rowt szinte pozitív színben feltűntetni mellettük azt erősnek érzem, lehet az egész film egy nagy túlzás, és csak így rémlenek nekik a történtek, mert sok józan pillanat ott se lehetett. :)

 9. human: cask hogy kijavitsalak: az indexes ,,clickbait iro” az Elton John filmmel kapcsolatban vetette fel ezt a dolgot…

  a Dirtrol sixx ir aki (mar a neve alapjan is levaghato) nagy Motley rajongo, szoval cask kepbe van mikor keszult a film

 10. nem a Dirtre gondoltam, Sixx-re sosem mondanám, hanem az Elton John filmnél volt, h hirtelen meglovagolják.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.