9 hozzászólás a “Felfedezhetjük miből lesz a hős” bejegyzéshez

 1. Baromi hangulatos ez az anyag. Marvel kapitány pedig brutál. Kíváncsi vagyok Thanos mit kezd vele?!

 2. Most nem azert, de Thanos mar Thor-al sem birt el (Thor majdnem megolte Thanos-t). Megis hogy allitana meg most Thor-t ES Captain Marvel-t egyszerre? Szerintem nem Thanos lesz a “fogonosz”…

 3. Egy alapvetően jó MARVEL szuperhős karakter egy baromi unalmas színésszel. Legalább most nem a PC-t tolják túl, hanem hello feminizmus… Semmi baj nincs az erős női karakterekkel, de könyörgöm ez már túlzás :D

 4. “Legalább most nem a PC-t tolják túl, hanem hello feminizmus… Semmi baj nincs az erős női karakterekkel, de könyörgöm ez már túlzás ”

  mármint túlzás, hogy érkezik a 2. női szuperhőst főszerepbe tevő film a Wonder Woman után? Szegény férfiak csak 30 filmet kaptak az új szuperhős érában? :(

 5. 4.

  Túlzás?! Csak szólok, hogy jön Fekete özvegy önálló filmje is! :D
  Nehogy aztán rosszul legyél!

 6. Én sem érzem túlzásnak sőt kimondottan zavar hogy kevés a nő hős pedig van jó pár akikről lehetne filmet csinálni. Ami zavar engem is bármennyire is elismerem Brie munkásságát mert nagyon jó színésznő, az az, hogy tényleg túltolja a feminizmust.

  Múltkor valami olyat olvastam hogy nem hajlandó kimondott helyeken reklámozni a filmet ha fehér pasik interjúvolják meg. WTF? Hol marad ilyenkor az egyenlőség? Meg hát az ő Twitter posztjai sem épp olvasnivaló tartományba esnek. Múltkor azon hőzöngött Twitteren hogy egy biztonsági-őr pasi asszem valamelyik díjkiosztón odament hozzá és elkérte a számát. :D És hogy szerinte a pasik rohadékok hogy csak így oda mernek menni megközelíteni egy nőt mert sértés. Pofám leszakad komolyan.

 7. Egyet kell értsek Shanuss-szal, a Marvel szerintem is hülyeséget csinált, amikor egészen mostanáig a CM-et semmi mással nem reklámozta, csak azzal, hogy mekkora feminista mérföldkő. Brie Larsont is hangsúlyozottan ezért választották ki a szerepre.

  Ami vagy egy baromság, ha tartalmilag utána ez kimerül abban, hogy van egy női címszereplő, aki lepofoz mindenkit – ez se nem újdonság, se nem feminizmus. Vagy tényleg egy ideológiai pamfletet is ráhúztak a filmre. Erre meg legyünk őszinték, a popcornra vágyók jelentős része nem lesz igazán kíváncsi és ezzel alkalmasint betesznek egy egyébként akár jól sikerült filmnek.

  Azt ugyanis egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy aki nem 100% MCU rajongó vagy nem feminista, az mégis mi a tökömért nézze meg ezt a filmet? Most se nagyon lehet, de mostanra legalább annyit tudunk, hogy a macska aranyos, Ben Mendelsohn meg jó főgonosz (meglepetés?).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.