Rocketman-előzetes

Hold me closer tiny dancer. Itt is lesznek képzelgős részek, és inkább Elton John érzemi életére megy rá majd a film, néhol eltorzítva a valóságot a zenész karrierjében.

Itt a zenével és drogokkal és durva ruhákkal teli előzetes.

human
írta
2019. 02. 21. 17:10
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Rocketman-előzetes” bejegyzéshez

  1. Miért szörnyfilmek ezek? Baromi nagy hiány volt ezekből. Nem ártott már egy kicsit ezzel a szegmenssel is foglalkozni, a közelmúltból csak a nyughatatlan ugrik be, régebbről pedig a Rock n’ Roll ördögé, a Sid és Nancy, a Doors és ennyi.

    Ahogy nézem azért itt nem kenik el a kényes részeket mint a Bohémban (ami ettöl függetlenül nagyon bejött)

  2. hát nekem nem igazán jön át Egerton, mint Elton John, de remélem attól még jó lesz a film.

  3. Biztos szórakoztató lesz. Ugyanakkor bizarr számomra, hogy valakiről már életében film készüljön. Jobban szeretem azokat az életrajzi filmeket, amik lehet a főszereplő hagyatékának vagy elért eredményeinek felhasználásával készült. Ám egy történelmi személyről vagy hírességről is halála után neveznek el tereket, intézményeket a legtöbb esetben. Itt pedig ez olyan perverz, hogy még élő, egyébként nagyszerű zenészek életéről szól egy öntömjénező film. Ettől még a film is lehet kiváló, de akkor is helytelennek érzem, hogy már most kijött.

  4. Miért szörnyfilmek??? Mert biztonsági játékot játszó, nulla kreativitást és tehetséget igénylő iparosmunkák, az életrajzi filmek sablon paneljeivel, akárcsak a Queen film, mert úgyis elviszi az egészet a zene a hátán, mit erőlködjünk alapon. Ha a Hallmarkra készülnének nem szólnék semmit, de a mozikra szabadítani ezt a sok szemetet ugyanaz mint a szuperhősdömping, kártékony és butító.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.